Barum Czech Rally Zlín 2010 [MMČR, ME, IRC]

Re: Barum Czech Rally Zlín 2010 [MMČR, ME, IRC]

Nový příspěvekod vyshi » ned 29.08.2010 19:04

kostkova klouzaci vlozka
Naposledy upravil vyshi dne ned 29.08.2010 19:20, celkově upraveno 1
PROTON nebo SUBARU, stejně půjdu do baru!
vyshi
A/6

Nový příspěvekod znt » ned 29.08.2010 19:07

Oliveira + místo kde to položil Zheludov, je to vše od sebe jen o pár metrů ;)
Přílohy
Foto303.jpg
Oliveira bez kola
Foto314.jpg
Tady si Oliveira ulomil kolo
Foto312.jpg
Tady to položil Zheludov
2001 - 2010 Lada VAZ žiguli 2103 -> 2010 - 2015 Škoda Felicia Kit Car (imitace) -> 2012 - ? Škoda Fabia RS
znt
A/5

Nový příspěvekod -xp- » ned 29.08.2010 19:10

alexus píše:
To proste proti S2K nema narok.

Presto s nimi jako jedine Enko v Evrope, jede rovinu.Ano, ma to najezdene, to mas recht...ale to neudela vterinu na KM na jakekoli RZ a za uplne jineho pocasi nez loni.

Monte : Best ENko Burri na 13 miste ( drive pravidelny ucastnik MS )

POtrebujes k tomu jeste nejaky komentar ???

Jen ta tvá vybraná data trochu zpřesním třeba tím, že na Monte s Burrim jel rovinu Vojta Štajf, který jednak sám tvrdí, že Vašek je jezdecky výš než on a který mj. jel jen sériový benzín. Srovnávej tedy možná spíš, jak tam jel na začátku Bouffier.
-xp-
A/5

Nový příspěvekod vyshi » ned 29.08.2010 19:27

jeste doplnim, ze ve stejnem miste, kde byl venku bufin, mel krizovecku i franc, nicmene mel proti bufinovi stesti v nestesti, ustrelilo mu to o kousicek vic, cimz se dostal do cistsi najezdove stopy(do dalsi zatacky) a misto aby vyklouzal po bordelu do skarpy, tak z toho udelal celkem pohledny drift
PROTON nebo SUBARU, stejně půjdu do baru!
vyshi
A/6

Nový příspěvekod Rajle » ned 29.08.2010 19:51

Koukám, že alexus prudí fšude
Rajle
Rally škola

Nový příspěvekod Romcek » ned 29.08.2010 20:13

Tak s dneškem jsem naopak spokojen, pořadatel byl naprosto v pohodě a když po někom něco chtěl tak slušně,místo v Kostelanech bylo taky pěkný, škoda jen že se Halenkovice zrušily, ale doufám že posádce Béreš - Müller se nestalo nic vážnýho(forum jsem ještě nečetl). Vyhlášení bylo taky povedení i díky počasí který se uklidnilo. ;)
Romcek
A/5

Nový příspěvekod Acom » ned 29.08.2010 20:17

Letosni Barumka byla fantasticka. Za mne to prokonalo rok 2003 a wrca.

Velka pochvala plutovi za to jak zvladl roli startera na super stage.

Me kratke shrnuti.
Kopejda - velmi rychle a nenapadne. Skoda toho dneska.
Loix - muj cerny kun. Vykon profika. Pockal si na chyby ostatnich a nakonec vyhral.
Juho - po nacouvani do stromu ve sjezdu z majove se trosku stahnul a oplatilo se. Jinak dle jeho vlastnich slov se mu nejvic libi semetin. Casy to dokazuji
Valda - co dodat, super vykon. Verim ze titul uz nepusti a za letosek si ho plne zaslouzi.
Kresta - ac jsem jeho velky fanda tak bohuzel musim rict, ze uz je za zenitem. V ramci mmcr to jeste jde. Rally je individualni sport a velkou roli zde hraje psychika. Bohuzel to je jeho.nejslabsi stranka.
Pech - strateg, bojovnik a pokud prosel zaverecnou te chnickou kontrolou tak pred jeho vykonem smekam
Abring a spol. R3 - uz na monte se mi cliari libili a ted opet bomba
Jakes porazil levaka Arazima, gratulace.
Orsak - fajn kluk,ktery ma talent. Bohuzel se nedokaze uhlidat a dela hloupe chyby.

Lito mi bylo Bufose, lehnul si do skarpy ale je to bojovnik. Dolil vodu, vyhrabal se a dojel do cile. Malo kdo by mel chut dokoncit. Za me palec nahoru!

Skodovka hattrick je to moc pekne. Nebude to ovsem zacatek konce irc? Frustrace francouzu musi dosahovat vrcholu- patri jim to
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Nový příspěvekod Mates » ned 29.08.2010 20:40

Acome, dovolím si zásadně nesouhlasit ... prakticky s ničím, co jsi napsal...ale to nemá cenu se hádat, protože se s takovými lidmi hádat nedá, možná jsem neobjektivní, protože Romanovi fandím, ale podle mě jel naprosto fantasticky a za zenitem rozhodně není ... jinak u Valdy nesouhlasím už vůbec, ale to sem nepatří...Cliaři jeli famózně, to se jinak říci nedá, hodně mě překvapil Gamba !
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Mirek Fric » ned 29.08.2010 20:55

Tak jsem taky doma. K tomu, co jsem viděl u trati tak snad jen to, že smekám před všemi, co to v té nehorázné palbě za takových podmínek udrželi na cestě až do cíle. Venku byl skoro každý alespoň jednou a někteří prostě měli víc smůly než jiní, ale tak to chodí. Psychologické rozbory těch, kteří tahali za kratší konec, si prosím nechte pro sebe.

Já jsem si víkend náramně užil , žádné problémy s policií či pořadateli jsem neměl. Tímto díky organizačnímu týmu za jejich práci.

PS Finští fanoušci pozdravují Walachian Ultras :D
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod alexus » ned 29.08.2010 21:02

Souhlas ve vsem, krome PEcha...jak sem psal zpet.

V CR boohuzel tech. kontrolou projde....neudelas nic....NEchapu,proc to ma zapotrebi jeho tym, Vasek je skvely pilot.
Co se tyce Romana....ac nerad.....neco na tom je.....Porad pan pilot,ale mel letos i smulu...tam kde to ostatni nakoplo zpet, on stesti nemel....Treba to vyjde pristi rok.

Co se tyce Ceskych pilotu.

Tarabus dnes opravdu letel dnesni etapu, skoda vcerejska.
Kostka si to uzival paradne a kdyby v tom jel celou sezonu, mame tu dalsiho pilota, kery muze bojovat se spickou.

A chybi ti tam PRotony.

Ac nedojeli, nemaji se za co stydet.Cronin letel velmi pekne a ani McShea se nema za co stydet.

Kez to auto jeste vychytaji a pristi sezonu ,aby jeli celou.

Acom píše:Letosni Barumka byla fantasticka. Za mne to prokonalo rok 2003 a wrca.

Velka pochvala plutovi za to jak zvladl roli startera na super stage.

Me kratke shrnuti.
Kopejda - velmi rychle a nenapadne. Skoda toho dneska.
Loix - muj cerny kun. Vykon profika. Pockal si na chyby ostatnich a nakonec vyhral.
Juho - po nacouvani do stromu ve sjezdu z majove se trosku stahnul a oplatilo se. Jinak dle jeho vlastnich slov se mu nejvic libi semetin. Casy to dokazuji
Valda - co dodat, super vykon. Verim ze titul uz nepusti a za letosek si ho plne zaslouzi.
Kresta - ac jsem jeho velky fanda tak bohuzel musim rict, ze uz je za zenitem. V ramci mmcr to jeste jde. Rally je individualni sport a velkou roli zde hraje psychika. Bohuzel to je jeho.nejslabsi stranka.
Pech - strateg, bojovnik a pokud prosel zaverecnou te chnickou kontrolou tak pred jeho vykonem smekam
Abring a spol. R3 - uz na monte se mi cliari libili a ted opet bomba
Jakes porazil levaka Arazima, gratulace.
Orsak - fajn kluk,ktery ma talent. Bohuzel se nedokaze uhlidat a dela hloupe chyby.

Lito mi bylo Bufose, lehnul si do skarpy ale je to bojovnik. Dolil vodu, vyhrabal se a dojel do cile. Malo kdo by mel chut dokoncit. Za me palec nahoru!

Skodovka hattrick je to moc pekne. Nebude to ovsem zacatek konce irc? Frustrace francouzu musi dosahovat vrcholu- patri jim to
alexus
A/5

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2010