kostkova klouzaci vlozka
alexus píše:
To proste proti S2K nema narok.
Presto s nimi jako jedine Enko v Evrope, jede rovinu.Ano, ma to najezdene, to mas recht...ale to neudela vterinu na KM na jakekoli RZ a za uplne jineho pocasi nez loni.
Monte : Best ENko Burri na 13 miste ( drive pravidelny ucastnik MS )
POtrebujes k tomu jeste nejaky komentar ???
Acom píše:Letosni Barumka byla fantasticka. Za mne to prokonalo rok 2003 a wrca.
Velka pochvala plutovi za to jak zvladl roli startera na super stage.
Me kratke shrnuti.
Kopejda - velmi rychle a nenapadne. Skoda toho dneska.
Loix - muj cerny kun. Vykon profika. Pockal si na chyby ostatnich a nakonec vyhral.
Juho - po nacouvani do stromu ve sjezdu z majove se trosku stahnul a oplatilo se. Jinak dle jeho vlastnich slov se mu nejvic libi semetin. Casy to dokazuji
Valda - co dodat, super vykon. Verim ze titul uz nepusti a za letosek si ho plne zaslouzi.
Kresta - ac jsem jeho velky fanda tak bohuzel musim rict, ze uz je za zenitem. V ramci mmcr to jeste jde. Rally je individualni sport a velkou roli zde hraje psychika. Bohuzel to je jeho.nejslabsi stranka.
Pech - strateg, bojovnik a pokud prosel zaverecnou te chnickou kontrolou tak pred jeho vykonem smekam
Abring a spol. R3 - uz na monte se mi cliari libili a ted opet bomba
Jakes porazil levaka Arazima, gratulace.
Orsak - fajn kluk,ktery ma talent. Bohuzel se nedokaze uhlidat a dela hloupe chyby.
Lito mi bylo Bufose, lehnul si do skarpy ale je to bojovnik. Dolil vodu, vyhrabal se a dojel do cile. Malo kdo by mel chut dokoncit. Za me palec nahoru!
Skodovka hattrick je to moc pekne. Nebude to ovsem zacatek konce irc? Frustrace francouzu musi dosahovat vrcholu- patri jim to
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků