Videl jsem ji jednou... Ale zádný uceny z nebe nespad... Navíc, je to holka Treba za vse muže technika Kazdopadne bych ji neodsuzoval... Ano, znám ji, Subaru je pro me srdcovka, ale stejně, neodsuzuji ji, ikdyz bude jezdit úplný kulo...
To Melmisek: Myslim, že tu ani nejde o to, s čim jede ... ale o to, jestli s tim vůbec může jet, když platí nějaký pravidla ... (pět dokončenejch soutěží pokud se nepletu nemá)
To je ale na subaru málo. Na výjimku s ohledem na skvělé výsledky, jako dostal kdysi Enge, nebo snad i Kostka, to taky nevypadá. Ve Vsetíně tedy podle mě o jedno subaru míň. Pravidlo je to podle mě blbý, ale platí, stejně jako mnohá jiná...
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Proč? Protože je alibistický a vůbec nic neřeší. Pět proplížených sprintů mi dá oprávnění k řízení silný čtyřkolky, nebo dokonce WRC? Víš dobře, že tomu tak není. Zavedli opatření, nad kterým se nemuseli ani zamyslet a mají úkol splněnej.
Dojet pár soutěží není výkonnostní cíl, i když pro někoho je i toto nepřekonatelný. Speciálně o tuhle dívčinu (vlastně o dvě dívčiny) se bojím a to přesto, že ve Vsetíně s největší pravděpodobností se subaru nepojede.
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Oukej,souhlasím! Myslel jsem že to bereš naopak... Já si to myslím taky, prostě odjedeš nějakým způsobem 5 sprintů abys dojel do cíle a pak zabiješ sebe nebo diváky ve WRCu,protože s tím jezdit můžeš,ale neumíš...