od Mirek Fric » sob 26.03.2011 23:48
Tak jsem taky zpět. Viděl jsem shake, RZ2 (nálet do Vysoké), RZ4 (sjezd z vysoké k Přílukům těsně nad křižovatkou), RZ5 (horizont na výjezdu z lesa před cílem), RZ7 (cíová zatáčka s výhledem na předchozí horizont), RZ9 (sjezd ze Santova nad vracáky), RZ10 (tamtéž jen o kousek výš - esíčko u remízku pohledem shora).
Jak je asi místním z předchozího patrné, samé brutálně rychlé úseky. Ale nevím, jestli nezačnu radši navštěvovat něco klidnějšího. Letos dvě rally a už jsem byl u pěti velkých havárií, to je trochu moc. Tentokrát to bylo u Jarina. Spakovalo se mu to v rychlé levé na horizontu, roztočil se a bokem přerazil strom, který naštěstí nevydržel. V prvním průjezdu to tam celkem divoce lovil Pech, v druhém třeba Bujda nebo i Valda. Když jsme to najížděli, tak jsem nevěřil, že by se tam mohlo skákat, ale Kopecký mě teda hodně vyvedl z omylu, protože tam jako jediný skočil opravdu hodně. Ostatní se maximálně lehce nadnesli, ale i to stačilo. Při havárii Mikulky v cíli jsem tam už nebyl, protože jsme jeli na Santov.
Jinak jak už tu padlo, jela se fakt velká střelba. Krom první čtyřky bych určitě zmínil Miru Tarabuse, Martina Bujáčka, Lukasze Habaje, Ondru Bisahu nebo Adama Koblihu.