Tak tedy jak to vypadalo z mého pohledu...
Už od počátku bylo jasně viditelné, že do toho Pech jde jako blázen. A bylo to pro diváka naprosto neskutečné. Pozdě na brzdy, agresivně zatáčkou...to byl prostě velký sport. Za celý závod má moje velké uznání, vážně nářez. Kopecký zaspal v pátek tempo, ale hned v sobotu ráno bylo vše tak, jak by to mělo být. Svým projevem u mě ale rozhodně nevyhrál. Krestův souboj s Pechem byl parádní...tito dva na oko největší nasazení. Jarin mi přišel celý víkend takový nevýrazný, prakticky celou dobu si jel svůj závod. Velice hezky opět Dan Běhálek, který má momentálně evidentně velmi dobrou formu a také Šlehofer, který už si na Imprezu docela dost zvyknul

Pěkně jel i Martin Bujáček, i když mi přišlo že se držel trochu zpět co se týká smyků a podobných věcí

Příjemně mě taky překvapil výkon Huda, jen tak dál. S předokolek výborně Duna, Honza Černý, Mira Březík a Martin Kočí. Na ty se dalo opravdu dívat kdekoliv.
Co se týče pořadatelů a rally jako takové... mám pocit, že rok od roku se lepší. Snad až na jediný případ vše proběhlo bez problémů, jsem spokojen. Jak to tak sleduji, tak asi jsem v menšině, ale mě se ta soutěž prostě líbí. Pokud bude možnost, za rok jedu zase!