Mirek Fric píše:... den před tím vyhlašovali, jak tam dojdou, jako například Kýta?
Možná jsi si všimnul, že jsem tady ani nepíp...jsem byl barumkou tak nakaděn, více jako Červ, že jsem to v sobotních odpoledních hodinách neustál a vydal se k domovu. Rozhodně za to nemohla sportovní úroveň - 1*. Ale to, že z mého pamětnického pohledu se čím dál více vytrácí akčnost a soutěž směřuje k rozvláčným a nudným Hustýmpečím. Největším dílem za tento stav může nemožnost přejezdů a v důsledku toho stav, vidět za den jen dvě RZ a to s největší pravděpodobností jen v diváckém místě a to až z X-té řady, s hučící centrálou za zády a nejméně jedním vrtulníkem nad hlavou, protože nemám ostré lokty. Dvě Rzty za den, to je pro mne hodně málo na to, abych si zapamatoval jaký polep - st. číslo má ten který jezdec, natož, abych ohodnotil jízdní styl a nasazení. Marně, opravdu marně vzpomínám, v kterém roce naposled to bylo, co jsme stíhali za den když ne šest, tak alespoň čtyři RZty. Takže jediné co hodnotím pozitivně jsou lepé děvy, kterých bylo kolem trati opravdu požehnaně. Toho si samozřejmě všimli i fotografové vid. jejich galerky - samozřejmě pořizujíc fotky s diváckých míst a zřejmě hrajíc mezi sebou soutěž o nejvíc podobných fotografií - jejíž smysl mi ovšem uniká. Zapoměl jsem jedno pozitivum; že jsem si nekoupil rally pas, ale jen vstupenku. A protože jsem vstřícný, barumku mám rád, je možné, že příští rok ušetřím Mílovi i za tisk této vstupenky.
Mirku, dnes je pondělí; dokážeš si mne představit v jaké asi náladě bych byl v pořadatelském okruhu v Práci?