Barum Czech Rally Zlín 2011 [MMČR, ME, IRC]

Re: Barum Czech Rally Zlín 2011 [MMČR, ME, IRC]

Nový příspěvekod PetrWRC » pon 29.08.2011 06:57

V servisu to v polovině soboty vypadalo tak, jak logicky muselo ... viděla pouze hrstka těch, co se dostali do první brázdy přímo k zábranám týmů ... zbytek jim koukal na záda a ještě z cca 5 metrový vzdálenosti. Autobus na Semetín za nás good ... parkování dole v areálu a odjezd vlastně hned po našem příchodu - samo to neni pro někoho, kdo přijede na poslední chvíli a mohlo by se mu stát, že autobus bude pryč. A parkování na tý přístupový cestě bych viděl jako jistota zasekání ... pokud tam má pořadatel v plánu třeba průjezd pro sanitu - už teď by tam neprojela a to tam byly snad jen media a VIP.
PetrWRC
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Danys » pon 29.08.2011 07:01

Červe, to jsi asi musel mít pořádně zkažený víkend, když jsi viděl jen samé negativa...Že jsi to raději nazabalil a nevykašlal se na to. :roll:
Místa, která jsem navštívil já byly pořadatelsky úplně v klidu (Biskupice, Hošťálková, Halenkovice), s pořadateli se dalo pokecat, když jsem se zeptal, slušně odpověděli, v neděli ráno i startovní listinu jsem dostal, zapáskováno taky naprosto v pohodě...
V servisu jsem byl jen při shakedownu, takže nějak netuším, jaký tam byl pak problém, který spousta lidí kritizuje...o co tam šlo prosím vás?
Danys
A/5

Nový příspěvekod Červ » pon 29.08.2011 09:17

Možná to bude hodně tím, že fotím a prostě pro diváka, co fotí, mi to přislo letos horší než v dřívějších ročnících nebo jsem prostě měl smůlu na místa. A taky jsem to psal v afektu z těch Pohořelic, kde se dřív dali udělat hodně pěkné fotky i zpoza pásky. Ale co se týká těch pořadatelů, tak mi fakt příjde, že aspoň jeden na každém místě tam byl pěkný nervák.
Červ
A/5

Nový příspěvekod Plhus » pon 29.08.2011 09:20

Je bohužel pravda, že to hlavní, co všichni chválí a jsou z toho unešení je atmosféra a tu dělají diváci. Ale pořadatelé si jich moc neváží.
Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

Nový příspěvekod Plhus » pon 29.08.2011 09:39

A ještě jedna věc k barumce,i když trošku mimo: svatosvatě přísahám,že příští rok žádná akce nebude!
Plhus
S2000

Nový příspěvekod Mirek Fric » pon 29.08.2011 09:51

Je pravda, že tam fakticky nikdo krom lidí z okruhu pořadatelů Barumky nepřišel. Proč nepřišli ani lidi, co ještě den před tím vyhlašovali, jak tam dojdou, jako například Kýta? Díky alespoň Bazalbubovi a Radku Vojtěchovskému, že tam byl i někdo mimo okruh pořadatelů soutěže...

Jinak mě se to líbilo, sport to byl veliký. S pořadateli jsem neměl ani jeden problém nikde, s páskováním nebo příjezdy taky ne, naopak mi to přišlo všechno velmi v poklidu (ale je fakt, že jsem nebyl ani v jednom oficiálním diváckém místě). Servis jsem tak nějak vynechal (skončil jsem jen u časovky na vjezdu), takže nemůžu hodnotit...

Jak tady někdo zmiňoval jízdu Romana Kresty. Souhlasím, že bylo vidět, že jede opatrně, občas i docela trhaně, ale když musíte prostě jen dojet a nic neprovést, tak se jede strašně blbě. Jinak myslím, že hezky to řekl on sám už na startovní rampě, když říkal něco jako "Ti blázni před náma budou úplně jinde..."
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Acom » pon 29.08.2011 10:28

Co napsat k Barumce?
Uzasna soutez, se zapletkou az do posledni RZ. Nezbyva nez smeknout pred Kopeckym a Loixem. Panove diky, to byla parada!
Plusove body pro vsechny. Jen vypichnu: Mikkelsen, ten kluk roste pro tovarni tym. Wilks, Breen paradne. Jarin Orsak - hura konecne poradny vysledek.

Protony v cili, neuveritelne:) Vice nez 20 vozu S2000 v cili.

Organizace tradicne na bezkonukrencni urovni. Akorat casovy harmonogram byl udelany tak, aby se za normalnich okolnosti nedalo prejizdet mezi RZ.
Stihnout za vikend 4 RZ a zaplatit napr za rodinu skoro 1000 Kc za vstupne je moc.
V servisu jsem nebyl, udajne byly zony na cervene pasky tzn pro "vyvolene platici". Rally je krasna na tom, ze si lide mohou "sahnout" na jezdce a na auta. Az budu chtit jit na snobarnu pujdu na okruhy. Toto je spatna cesta.
Chapu, ze organizace stoji obrovske penize, kazdopadne je to privatni akce (nekdo se organizovanim zivi), kterou castecne divaci plati ze svych kapes.
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Nový příspěvekod sloní kýta » pon 29.08.2011 10:37

Mirek Fric píše:... den před tím vyhlašovali, jak tam dojdou, jako například Kýta?

Možná jsi si všimnul, že jsem tady ani nepíp...jsem byl barumkou tak nakaděn, více jako Červ, že jsem to v sobotních odpoledních hodinách neustál a vydal se k domovu. Rozhodně za to nemohla sportovní úroveň - 1*. Ale to, že z mého pamětnického pohledu se čím dál více vytrácí akčnost a soutěž směřuje k rozvláčným a nudným Hustýmpečím. Největším dílem za tento stav může nemožnost přejezdů a v důsledku toho stav, vidět za den jen dvě RZ a to s největší pravděpodobností jen v diváckém místě a to až z X-té řady, s hučící centrálou za zády a nejméně jedním vrtulníkem nad hlavou, protože nemám ostré lokty. Dvě Rzty za den, to je pro mne hodně málo na to, abych si zapamatoval jaký polep - st. číslo má ten který jezdec, natož, abych ohodnotil jízdní styl a nasazení. Marně, opravdu marně vzpomínám, v kterém roce naposled to bylo, co jsme stíhali za den když ne šest, tak alespoň čtyři RZty. Takže jediné co hodnotím pozitivně jsou lepé děvy, kterých bylo kolem trati opravdu požehnaně. Toho si samozřejmě všimli i fotografové vid. jejich galerky - samozřejmě pořizujíc fotky s diváckých míst a zřejmě hrajíc mezi sebou soutěž o nejvíc podobných fotografií - jejíž smysl mi ovšem uniká. Zapoměl jsem jedno pozitivum; že jsem si nekoupil rally pas, ale jen vstupenku. A protože jsem vstřícný, barumku mám rád, je možné, že příští rok ušetřím Mílovi i za tisk této vstupenky.
Mirku, dnes je pondělí; dokážeš si mne představit v jaké asi náladě bych byl v pořadatelském okruhu v Práci?
S Urbany na věčné časy a nikdy jinak!
sloní kýta
A/7

Nový příspěvekod Barumak » pon 29.08.2011 10:38

Tak letos mě zklamala městská SS, ubývá míst pro normální diváky, letos to bylo poznat na slabší atmosféře. Přišlo na ni opět hodně lidí, ale to je jediné pozitivum. Pořadatelům kromě starostí přináší hlavně peníze proto ji nezruší. Pro lidi by byly místo ní lepší dvě RZ.To je můj názor, po letošku jsem poprvé pro zrušení městské SS.
Barumak
Rally škola

Nový příspěvekod Plhus » pon 29.08.2011 10:44

Já taky... Kamionů (poloprázdných) kolem cesty je čím dál víc!
Plhus
S2000

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2011