zhor píše:No a na Jalte nebyl nikdo z techniku FIA, kdyz mohl Vizin jet? Jde o to, ze na jednom podniku IRC muze jet s takovym autem a na druhem ho uz nepusti.
(Leda ze by si na Ukrajine nebyli technici jisti, a pustili ho do zavodu, s tim ze se to musi doresit do dalsiho zavodu, a ono se to doresilo,vyloucenim.)
vyshi píše:me by teda zajimalo, proc ma potom vizin snahu startovat s polem tam, kde se da celkem ocekavat, ze ho vylouci?
Tomáš píše:Já to chápu tak, že "ostří" hoši Carre a Toquet jezdí na ME, takže tam musí být všechno naprosto OK. Pokud je to třeba Jalta, která už není ME, tak tam to Vizinovi projde. Sám jsem zvědavý, jak to dopadne na Mecseku. Samozřejmě to nic nemění na tom, že je to binec, když jedno a to samé auto může v jednom závodě jet a ve druhém ne.
Tomáš píše:Ano. Klasický příklad je například Tučkovo auto. Je to přestavba ze sedmičky na devítku, u nás je normálně otestované a jezdí všechny soutěže vč. bohemky. Vloni s tím přijel na barumku a francouzský technik ho nepustil kvůli VINu. V podstatě rozhodlo jediné písmenko, ze kterého je poznat, že auto není vyrobené v Japonsku, nýbrž v Evropě. Proto si také Marcel letos půjčil na barumku raději druhé Běhálkovo auto, ať jej s lancerem zase nevyhodí z přejímky.
PLuto píše:K servisu jsem se už vyjadřoval, jak to vypadalo u parkoviště s kamionem nevím, takže nemůžu soudit. Ale zastavil bych se u té kritiky programu - co více bys tam chtěl mít? Rádi se inspirujeme.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků