Novinky v sezóně 2012

Re: Novinky v sezóně 2012

Nový příspěvekod Mates » pon 07.11.2011 18:04

Přesně tak, ten v plánu není, ale i plány se někdy mění ;) .
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Haryk » úte 08.11.2011 17:59

Skoro podpásová reakce, že ;) Co, nebo koho podporuju, je vedlejší a moje loajalita k Bohemce je srovnatelná s tou k Barumce, Pačejovu, Hrádku, Třebíči, Vysočině a snad i něčemu dalšímu :oops:
Nemám sám sobě na co odpovídat, protože jsem to byl já, kdo se ptal a pro pořádek svý dotazy znova dole připojuju ;)
Mirek Fric píše:Chápu, že jsi loajální, ale zkus dát nějakou věcnou odpověď. Proč by pro MMČR mělo být dobré jet soutěž v Polsku, nota bene když máme přehršle pořadatelů v ČR? Kdo z posádek tuhle myšlenku podporuje, je vůbec někdo? Od kdy Ty podporuješ zařazování zahraničních soutěží do MMČR? Nebyl jsi dřív náhodou taky proti (prohledávat historii všech Tvých přezdívek na netu se mi nechce, to přiznávám)?

Nezlob se na mě, ale furt mi něco neštymuje: AJR je asociace jezdců a tyhle zástupce jezdců si pozvali sami jezdci do Jeseníků (na sprint), aby si popovídali o MMČR. Furt mám pocit, že to nebylo správný hřiště s těma správnejma hráčema. I tak by mě zajímal výsledek téhle seance. Slíbil teda zástupce zástupců jezdců jezdcům, že se udělá nějaká anketa, průzkum mezi jezdci, nebo jak teda bude postupovat AJR na svazu rallye?
Giro píše:V Jeseníkách byla schůze, kterou si uspořádali sami jezdci a pozvali si tam zástupce AJR, aby mu řekli, že Jänner a Polsko nechtějí.

A zde jsou ty dva mé dotazy:
Haryk píše:Giro, dopředu se omlouvám a hlásím, že jsem zaujatej, ne proti tobě, ale pro Sosnovou a Bohemku ;) , ale proboha, co je na tom úspěšnýho?? (toto byl dotaz na vyřazení Sosnové z ME v rallyecrossu) a hlavně, ČÍM NIČÍ POŘADATEL BOHEMKY MMČR? :o :oops: :roll:
Snad nejsem sám, kdo by si přál bližší informaci, neřkuli vysvětlení.

Haryk píše:No, ptát se na sprintu, jak by se jim líbila soutěž MMČR v zahraničí, nejni ten nejšťastnější způsob. To prosím pěkně píšu zcela nezaujatě a to jako že fakt!

Úplně na závěr opakuju, že se ptám a nic nehájím, navíc jsem si doteď myslel, že první M v názvu MMČR znamená mezinárodní...
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod Mirek Fric » úte 08.11.2011 18:24

Milane, nedělej tu z ostatních blbce. To, že mezinárodní mkistrovství znamená, že je otevřené posádkám se zahraniční licencí, jistě víš (stejně tak tomu je kdekoli jinde na světě, kde používají výslovně tento název - například ve Velké Británii nebo v Irsku).

Stejně tak víš, že poslední podnik MMČR byl dlouho před Jeseníky a že časová posloupnost událostí zřejmě neumožňovala uspořádat to setkání v Příbrami. Je pořád lepší sejít se tam, kde je už tak jako tak značná část soutěžících MMČR, tzn. v Jeseníkách na sprintu, než se scházet třeba další víkend někde úplně jinde, kam musí zvlášť přijet všichni.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Haryk » úte 08.11.2011 18:40

Já měl pocit, že číst jsme se učili už na základce a na pochopení psanýho textu se kladl důraz na střední. Navíc, pochopit rozdíl mezi oznamovací větou a otázkou by mohl pochopit téměř každej, ne? :twisted:
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod vyshi » úte 08.11.2011 19:03

Haryk píše:Giro, dopředu se omlouvám a hlásím, že jsem zaujatej, ne proti tobě, ale pro Sosnovou a Bohemku ;) , ale proboha, co je na tom úspěšnýho?? (toto byl dotaz na vyřazení Sosnové z ME v rallyecrossu) ...

ackoliv byl giro ponekud agresivni, nerikej, ze zrovna ty nepochopis sarkasmus? :D
PROTON nebo SUBARU, stejně půjdu do baru!
vyshi
A/6

Nový příspěvekod PLuto » úte 08.11.2011 19:30

I dnes na tiskové konferenci k Uherskému Brodu bylo řečeno, že na zařazení polské soutěže tlačí hlavně pořadatelé Rally Bohemia. A přítomní jezdci se shodli, že nemají zájem o zařazení polské soutěže do MMČR (stejně tak se shodli, že se jim nelíbí podepsaná tříletá smlouva s Jännerem).
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Walach » úte 08.11.2011 19:49

A je konference k Uherskému Brodu to správné hřiště se správnejma hráčema na povídání o MMČR?
play stupid games, win stupid prizes
Walach
A/6

Nový příspěvekod gonzo » úte 08.11.2011 20:00

Pluto když už je ten Janner na 3 roky (což jsem nevěděl) tak je šance u nás vidět Rakouský mistrák?
gonzo
N/3

Nový příspěvekod PLuto » úte 08.11.2011 21:04

Walach píše:A je konference k Uherskému Brodu to správné hřiště se správnejma hráčema na povídání o MMČR?

Není, ale bylo to tam zmíněné, když se bavilo o nadcházející sezóně. Organizátoři Brodu si dali žádost na zařazení do kalendáře sprintů, tak se to tam probíralo trochu obecněji.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » úte 08.11.2011 21:05

gonzo píše:Pluto když už je ten Janner na 3 roky (což jsem nevěděl) tak je šance u nás vidět Rakouský mistrák?

Pochybuju, Rakušáci totiž závod v Česku nechcou.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2012