Mirek Fric píše:Chápu, že jsi loajální, ale zkus dát nějakou věcnou odpověď. Proč by pro MMČR mělo být dobré jet soutěž v Polsku, nota bene když máme přehršle pořadatelů v ČR? Kdo z posádek tuhle myšlenku podporuje, je vůbec někdo? Od kdy Ty podporuješ zařazování zahraničních soutěží do MMČR? Nebyl jsi dřív náhodou taky proti (prohledávat historii všech Tvých přezdívek na netu se mi nechce, to přiznávám)?
Giro píše:V Jeseníkách byla schůze, kterou si uspořádali sami jezdci a pozvali si tam zástupce AJR, aby mu řekli, že Jänner a Polsko nechtějí.
Haryk píše:Giro, dopředu se omlouvám a hlásím, že jsem zaujatej, ne proti tobě, ale pro Sosnovou a Bohemku, ale proboha, co je na tom úspěšnýho?? (toto byl dotaz na vyřazení Sosnové z ME v rallyecrossu) a hlavně, ČÍM NIČÍ POŘADATEL BOHEMKY MMČR?
![]()
![]()
Snad nejsem sám, kdo by si přál bližší informaci, neřkuli vysvětlení.
Haryk píše:No, ptát se na sprintu, jak by se jim líbila soutěž MMČR v zahraničí, nejni ten nejšťastnější způsob. To prosím pěkně píšu zcela nezaujatě a to jako že fakt!
Haryk píše:Giro, dopředu se omlouvám a hlásím, že jsem zaujatej, ne proti tobě, ale pro Sosnovou a Bohemku, ale proboha, co je na tom úspěšnýho?? (toto byl dotaz na vyřazení Sosnové z ME v rallyecrossu) ...
Walach píše:A je konference k Uherskému Brodu to správné hřiště se správnejma hráčema na povídání o MMČR?
gonzo píše:Pluto když už je ten Janner na 3 roky (což jsem nevěděl) tak je šance u nás vidět Rakouský mistrák?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků