Tak potom logicky,proč by měla bát v kalendáři nějaká soutěž "bohatého západu",když stejně vypadne?
Ale raději bych volil třeba místo Bulharska to Estonsko! Jenže to už je i politika,to je mi jasné...
A i 12 je moc...to souhlasím .)
Karbonyl píše:Zítra by se mělo rozhodnout o Neuvillovi a Peugeotu BeLux v IRC 2012...
Plhus píše:Kdo vypadne?
K těm podnikům? Artic by byl zajímavější a méně nákladný? Kanárské ostrovy nebo španělské závody,které jsou v kalendáři a nejedou se taky žádná hitparáda.
To že nahradilo Bulharsko původně avizované Polsko mě taky štve. O Maďarsku se nebavím. Na druhou stranu, Pluto sám vidíš,že ani ve Francii to není dokonalé....
A jinak těch změn už moc neníA San Marino beru jako dobrou zprávu!
Mirek Fric píše:No nevím, Tebou jmenované země jsou jedny z mála v Evropě, ...
Mirek Fric píše:No nevím, Tebou jmenované země jsou jedny z mála v Evropě, kde automobilový trh roste. Na západě neroste dlouhodobě prakticky nikde a třeba ve Španělsku nebo Portugalsku, kde jde ekonomika rychle do kopru, je vůbec škoda mluvit. Pro automobilky podle mě tyhle východní trhy rozhodně zajímavé jsou. Pro soukromníky to je jiné samozřejmě, jenže jsou i soukromníci z východu a Eurosportu je předpokládám jedno, jestli místo (jména náhodně vybraná) Raouxe pojede třeba Tamrazov. Ono těch trvale startujícíh soukromníků moc nebylo, takže Eurosport se zřejmě snaží oslovit novou skupinu.
Nechápu třeba Tvoji poznámku s Renaultem, který má na trzích ve východí Evropě velmi silné postavení, zejména v tom Rumunsku. Škoda má na těhle trzích taky důležité plány...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků