Tak jsem si projel mapy a harmonogram...
D0Shake - velmi zajímavá volba,ale přehledný šejk na rovině kousek od Valence...
D1RZ 1,3 - LE MOULINON - ANTRAIGUES zůstává stejná jako letos,tzn. máme projetou skoro celou .)
RZ 2, 4 - BURZET - ST MARTIAL tuto rz jsme loni navštívili náhodou,jede se zkrácená verze s jiným příjezdem právě do té vesnice,kam jsme dojeli. na trati je pár zajímavých míst. ale já bych volil 1 někde po startu na těch zídkách.
D2RZ 5, 8 - LABATIE D'ANDAURE - LALOUVESC se letos nejela,ale tuším že předloni ano.
RZ 6, 9 - ST BONNET - ST JULIEN MOLHESABATE - ST BONNET klasika posledních let, v případě sněhu nejvýše položená zkouška,bez sněhu máme myslím o místě jasno
RZ 7, 10 - LAMASTRE - GILHOC - ALBOUSSIERE závěr sekce je přejezdovka do Valenc. Tady podle mapy trošku přemýšlím,zda jsme se v okolí nemotali letos při testu Orsáka???
D3hodně zajímavě poskládaná přejezdová etapa...
RZ 11 - ST JEAN EN ROYANS - FONT D'URLE jsme taky projeli téměř celou,je to ta stoupající RZ s množstvím vracáků a pak ty tunely před vrcholem. tady se lámal letos chleba když začalo sněžit.
RZ 12 - CIMETIERE DE VASSIEUX - COL DE GAUDISSART opět stejná zkouška,hodně zajímavých míst v lese,kde jsme zatím byli každý rok .)
RZ 13 - MONTAUBAN S/ OUVEZE - EYGALAYES a to jsme už na přejezdovce, letos celá projetá...ovšem hůř dostupná.
11 startuje v 10:02 a 13 v 15:11, což by se stíhat dalo

A pak hurá do Monaca
D4RZ 14, 16 - MOULINET - LA BOLLENE VESUBIE startuje odpoledne,za světla bych rád nějaké kaskády na výjezdu,kde je kus vidět...po tmě klasika .)
RZ 15, 17 - LANTOSQUE - LUCERAM opět stejný test
D5PS - STE AGNES - COL DE LA MADONE já osobně bych tam vyrazil .) ale uvidíme na místě podle situace,každopádně sledovat power stage je zážitek.