No já bych řekl že pro Dana přichází v úvahu jedině Fabie S2000.
V době, kdy globalizace pohlcuje a rozpouští evropské národy, hodláme pozvednout prapor. Přestože se nás někteří snaží umlčet, budeme hlasitější. Jsi Čech, tak si toho važ.
TOPIC OFF. Už se těším až se holohlavé hovada v kanadách přesunou k tratím rally a když pojede Dan, začnou hajlovat, jako tomu bývalo na koncertech Orlíku. ( a nyní při vozové hradbě to není o moc lepší...) TOPIC ON.
no to hajlování by asi bylo silné kafé (a do rally a ani nikde jinde tohle nepatří), ale už jsem u Dana zažil při startu do jedné erzety velké chválozpěvy z jeho bývalého repertoáru, ještě k tomu s moravským (valašským) přízvukem ...jinak doufám, že ta Petáková 207čka skončí v dobrých rukách
Teď v Praze jsme tak debatovali, že by nebylo špatné, kdyby se Emil zapojil do některého z pohárů (Clio R3 nebo Fabia R2). To by bylo pěkné srovnání. A takové souboje v Cliích s Pepou Petákem...
Jo, tak Příbramskej přebor bych si nechal taky líbit a mohl by jim přitvrdit muziku Brynda(ové), Černý a snad i Trojanovi. To by byl cup mýho gusta Ale nebojte se, už jsem z hrušky pod ní...
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!