JanO píše:Ne, mně by stačilo, že každý přejede označený list papíru. Ač se to mnohým zdá být legrační, tak skutečně se počet hřebů zjišťuje otiskem pneumatiky. Žádné šetření TK neprobíhá, zjištění ohledně použití pneumatik jde na stůl SSK k dalšímu řízení. Je jen na nich, jestli nějaký závěr přijmou, nebo si do toho zabalí svačinu. Takové jsou propozice.
Pokud někdo tvrdí, že měření byla zfušovaná, měl proti tomu podat protest. Kdo byl HSK víme, proto bych si od toho já osobně nesliboval vůbec nic. Ale když bych protest nepodal, nedovolil bych si na fórech ani naznačovat, že např. Stig je podvodník...
Ano, řešilo se to přejížděním označeného listu papíru. První měření bylo prohlášeno za neplatné, protože na tom papíře chyběl podpis člena posádky, že je to skutečně jeho otisk (i když to bylo měřeno za minimálně tří svědků dalších techniků). TK toto vůbec nemusí podstupovat SSK, technický delegát dal vyjádření ohledně výsledku měření až poté, co jej k tomu vyzvali ředitel a sportovní komisaři. Prvotní závěr o správném počtu hrotů přijímá hlavní technický delegát.
Měření samotná zfušovaná nebyla. Nesprávná byla jen použitá metoda. HSK kdo byl víme a protože nejsem, na rozdíl od tebe, zaujatý, tak můžu potvrdit, že se v rámci svých pravomocí na tomto podniku snažil pomoci.
Přestože jsem protest nepodal ani já, ani nikdo kolem, přesto si troufám tvrdit, že výše zmínění jezdci byli podvodníci (ať už záměrně či ne), protože jeli podvodná kola.