Melmisek píše:Rozmýšlel jsem se, jestli mám něco napsat nebo ne. Já jsem u té nehody byl, viděl jsem to. Můžu Vám říct, že to pro mě nebylo nic příjemného a všichni jsme tam stáli jak opaření, bylo nás tam cca 15-20. Jelikož jsem viděl hlavně příjezd do té zatáčky, Máca měl opoti ostatním jinou stopu a do brzd šáhl až téměř v zatáčce a to pouze levou nohou. To hrobové ticho po náraze bylo nepřijemné, stejně jako pohled na auto. V tu chvíli byl na místě pouze jeden velice starý pořadatel, který nebyl schopen jakékoliv akce. Jeden z diváku šel ihned za Bohoušem (zřejmě zdravotník) a my jsme šli brzdit Jarka Orsáka, který jel za Mácou. U jarka a jeho spolujezdce musím smeknout, odvedli kus výborné práce a vše organizovali do přijezdu záchranářů. Než záchranáři přijeli, vyndali jsme Bohouše z auta, které jsme nejdřív museli povalit na levý bok, jelikož tam byl zaklíněn. Máca z auta, ku překvapení nás všech, vylezl sám. Pro nás pro všechny to byl velice nepříjemný zážitek a můžu říct, že tu scénu budu mít v očích asi dlouho, nikdy jsem nic takového neviděl. Zmínky, které proběhly v médiích, že se něčeho lekl (zvěř, diváci) není pravda, na trati v tu dobu nebylo nic.
PS: Omlouvám se Plutovi za zmatečný telefon, ale byl jsem v tu dobu sám v šoku.
Melmisku onen starý pořadatel se zachoval naprosto fantasticky. Jen díky němu a díky tomu, že měl telefon na dispečink jako rychlou volbu vyrážela sanitka 2,5 minuty od nehody ze startu. Bohužel i to bylo málo...Tvůj koment nebyl schopen jakékoliv akce není na místě.