Rally Bohemia 2012 [MMČR]

Re: Rally Bohemia 2012 [MMČR]

Nový příspěvekod Spangler » úte 17.07.2012 12:42

Redakce Sport Motor News vypisuje finanční odměnu ve výši 10 000,- Kč tomu, kdo sdělí naší redakci na e-mail info@sportmn.com jméno a adresu člověka, který prodal redakci Blesku video a fotografie bezprostředně po tragické nehodě na Rally Bohemia. Naším cílem je odhalit člověka, který finančně parazituje na lidském neštěstí. Žádáme při odeslání o podložené důkazy. Redakce Sport Motor News
Spangler
N/1

Nový příspěvekod Acom » úte 17.07.2012 13:43

Dnes ma mobil s fotakem a kamerou kazdy, internet je dostupny temer vsem. Zverejnit fotky nebo video je snadne jako si dojit koupit rohlik, pardon je to snazsi pro rohlik si musim dojit.
Uz predem je jasne, ze se neco podobneho objevi.

Je to nemoralni? Z meho pohledu ano. Pokud tohle ovsem neresi zakon, ktery by mel v pripade takovych udalosti urcit miru toho co mohou media zverejnit. Tak se muzeme rozcilovat, vypisovat odmeny ale to je tak vsechno. Jedina moznost je byt na toto pripraveny a pocitat s tim.

Vypisovani odmen je z meho pohledu lacina poza, ktera nicemu nepomuze. Stejne tak blokovani diskusi.

Nejhorsi jsou Ti, kteri pisou nebo rikaji alibisticky: "Ja to videt nechci" nebo "ja se na to nedival." Kazdy ale kazdy se na to podiva.
Take ja jsem se na to podival a nestydim se za to.
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Nový příspěvekod vyshi » úte 17.07.2012 14:12

nechci si ani v nejmensim hrat na nejakeho mravokarce, ale prave tim, ze se na to nakonec stejne vsichni podivaji, a tim, ze se to bude dokola stale probirat blesk dostava to co chce... zacarovany kruh...
nezapominejme, pro pribuzne je jakekoliv opetovne stourani se v nehode velice bolestne...
PROTON nebo SUBARU, stejně půjdu do baru!
vyshi
A/6

Nový příspěvekod Mirek Fric » stř 18.07.2012 12:19

Kdo souhlasíte, můžete se pod tento názor podepsat.
http://www.dovrchu.cz/cz/lidska-tragedie-nesmi-dlouzit-k-obohacovani
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Adam Eliáš » čtv 19.07.2012 10:12

Melmisek píše:Rozmýšlel jsem se, jestli mám něco napsat nebo ne. Já jsem u té nehody byl, viděl jsem to. Můžu Vám říct, že to pro mě nebylo nic příjemného a všichni jsme tam stáli jak opaření, bylo nás tam cca 15-20. Jelikož jsem viděl hlavně příjezd do té zatáčky, Máca měl opoti ostatním jinou stopu a do brzd šáhl až téměř v zatáčce a to pouze levou nohou. To hrobové ticho po náraze bylo nepřijemné, stejně jako pohled na auto. V tu chvíli byl na místě pouze jeden velice starý pořadatel, který nebyl schopen jakékoliv akce. Jeden z diváku šel ihned za Bohoušem (zřejmě zdravotník) a my jsme šli brzdit Jarka Orsáka, který jel za Mácou. U jarka a jeho spolujezdce musím smeknout, odvedli kus výborné práce a vše organizovali do přijezdu záchranářů. Než záchranáři přijeli, vyndali jsme Bohouše z auta, které jsme nejdřív museli povalit na levý bok, jelikož tam byl zaklíněn. Máca z auta, ku překvapení nás všech, vylezl sám. Pro nás pro všechny to byl velice nepříjemný zážitek a můžu říct, že tu scénu budu mít v očích asi dlouho, nikdy jsem nic takového neviděl. Zmínky, které proběhly v médiích, že se něčeho lekl (zvěř, diváci) není pravda, na trati v tu dobu nebylo nic.

PS: Omlouvám se Plutovi za zmatečný telefon, ale byl jsem v tu dobu sám v šoku.

Melmisku onen starý pořadatel se zachoval naprosto fantasticky. Jen díky němu a díky tomu, že měl telefon na dispečink jako rychlou volbu vyrážela sanitka 2,5 minuty od nehody ze startu. Bohužel i to bylo málo...Tvůj koment nebyl schopen jakékoliv akce není na místě.
www.rdpromotion.com
Adam Eliáš
Rally škola

Předchozí

Zpět na Sezona 2012