Barum Czech Rally Zlín 2012 [IRC, ERC, MMČR]

Re: Barum Czech Rally Zlín 2012 [IRC, ERC, MMČR]

Nový příspěvekod krb » ned 02.09.2012 16:05

abych trošku odlehčil atmosféru, dneska si moja všimla,že ve psím kalendáři má svátek jeden z nás :) tož vše nejlepší Pluto ;)
krb
N/2

Nový příspěvekod Acom » ned 02.09.2012 16:08

V podstate zadne misto neni 100% bezpecne.

Honi se mi toho hlavou spoustu.
Co chci vyzvednout:
- reakci dispecinku rally. Rz byla prerusena okamzite. Poslednim autem, ktere jsem registroval ze prijeło byl Lumir Firla.
- vsechny divaky, kteri okamzite a velmi aktivne pomahali zranenym. Maji muj hluboky obdiv.
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Nový příspěvekod gonzo » ned 02.09.2012 16:17

Acom píše:.
- vsechny divaky, kteri okamzite a velmi aktivne pomahali zranenym. Maji muj hluboky obdiv.

Souhlasím a byl tam mezi prvníma jeden současný a jeden bývalý spolu-jezdec.
gonzo
N/3

Nový příspěvekod LucOut » ned 02.09.2012 17:04

Taky jsem na tom místě bohužel byl, resp. před tou levou katovací zatáčkou jsem stál vpravo ve směru jízdy. Co mě překvapilo, že neměl pořadatel žádnou vlajku a první jezdce zastavovali odvážní diváci a pořadatel mávající svojí vestou, kterej si taky stoupl tak, že nebylo daleko od dalíšího průšvihu. To mě docela zaráželo.
LucOut
A/5

Nový příspěvekod Karbonyl » ned 02.09.2012 17:08

Vlajky jsou pouze v radiobodech...
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod LucOut » ned 02.09.2012 17:42

Aha, každopádně zastavit pak auto řítící se rychlostí někde 150 km/h vlásenkama s bordelem a přes mírné horizonty je docela problém.
LucOut
A/5

Nový příspěvekod Mates » ned 02.09.2012 18:02

Karbonyl píše:Bože, Matesu, ty jsi fakt puntičkář...

Já jsem se ale fakt lekl, že se tam něco stalo...tak sorry no
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Acom » ned 02.09.2012 18:09

LucOut píše:Aha, každopádně zastavit pak auto řítící se rychlostí někde 150 km/h vlásenkama s bordelem a přes mírné horizonty je docela problém.

Presne tohle se tam dneska delo, behal mi mraz po zadech.
Kdyz vidim ty stare zaslouzile funkcionare, kteri pak rozhodujou o necem o cem uz 15 let slyseli akorat z doslechu tak mam chut jim ty jejich bile nazhlene kosile vymachat v zumpe a omlatit o hlavu.

Rally je byznys - beru. Ale kdyz umiraji lide a nidko nic nedela tak je to na povazenou.

Vcera na Hvozdne zasatvilo u nas auto. Vysedl z nej pan Regner mladsi a vykonal potrebu prepaskovat o pul metru misto pro divaky, kteri stali cca 1,5m metru nad urovni silnice. Nikdo z divaku neprotestoval a vsichni se posnuli. Super

RZ Lukov - cast rz zvana stadion. Vypaskovany prostor na louce 30m od cesty. Parada dobra prace vedouciho RZ i kdyz az moc uzkoprse.

Rz Halenkovice prvni prujezd - nestastneho mista. Stojime a divame se na lidi, kteri stoji v mistech kde vletel ve druhem prujezdu Kopacek a rikame, to kdyz v tom kalupu nekoho kopne tak ma smyk a leti diky kontru primo do lidi.
Druhy prujezd se to stalo.
Poradatele tvorili nejaci obetavi kluci kterym bylo kolem 18, mira respektu divaku vuci teenagerum je nulova.

Ceska rally se musi zmenit a melo by se zacit od lidi z FASu. Coz je prakticky nemozne protoze jsou tam vsichni kamosi.

Tyto lidi z kone a jejich zranic, chlastacek a sexualnich vyletu sesadi jen to, ze rally se v cesku zakaze.
Zatim vsichni tito funkcionari delaji vsechno spravne aby k tomu doslo.

Od rally se odkloni ti spravni sponzori, kraje a obce je nebudou chtit na svem uzemi - tohle hrozi. Vsemu jeste pomaha aktulani hospodarska situace.

Uz se mi neche z kazdeho zavodu vracet s tim, ze ZBYTECNE vyhasnul lidsky zivot.
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Nový příspěvekod PolandRallyFans » ned 02.09.2012 18:49

phpBB [video]

My video with Barum Rally 2012 :)
PolandRallyFans
N/1

Nový příspěvekod jvkgrifone » ned 02.09.2012 19:25

Na místě jsem byl v prvním průjezdu. Hledal jsem místo pro kameru a tak jsem běhal po okolí. Co musím říct, že když jsem se v protisměru vložky vracel zpět ke křižovatce, doslova mě bouchlo do očí, že na místě sedí dva starší pánové na zemi a dokonce docela předsunutí oproti hloučku ostatních stojících. Nevím, jestli se na druhý průjezd přesunuli, každopádně když jsem na místo přijel po nehodě pro kamaráda, dozvěděl jsem se, že zemřel právě jeden z těchto dvou pánů. Od té doby mám ten pohled, jak tam sedí, pořád před očima.

Asi je třeba s tím naším sportem něco dělat. :cry:
kitcarsweb.com>>> From fans, for fans.

Černý Racing
jvkgrifone
A/5

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2012