Barum Czech Rally Zlín 2012 [IRC, ERC, MMČR]

Re: Barum Czech Rally Zlín 2012 [IRC, ERC, MMČR]

Nový příspěvekod gonzo » pon 03.09.2012 12:10

Mirku jak víš na tom stadionu jsem byl taky a stál jsem vedle Mediasportu. Nechci to tvrdit s jistotou,ale přišlo mě,že si tam sami oni vypáskovali další část,vedle té pásky původní. Taky tam vzniklo pár konfliktů qůli tomu. Ono páskovat trať až už jsou tam diváci a navíc při druhém průjezdu,no nevím...
gonzo
N/3

Nový příspěvekod pelikan » pon 03.09.2012 12:21

To Mirek Fric:

Ad Prokop. Tohle podepisuju a ze strany jezdců jsem se s tím nesetkal poprvé. Letos třeba Arazim na první Pinduli před "Kmentovýma zahradkama". Programově nešel tam kde stáli diváci, ale hned do místa odkud ho na dvakrát musel vyhánět pořadatel. Před mnoha llety něco podobného předvedl Triner na Blovicích, kde si stoupl před betonový sloup na okraji cesty na tečně zatáčky.

Pak musím vyjádřit také svůj negativní pocit z ovestovaných fotografů. Na SSS Zlín, tam kde jsem stál já jich bylo v jednu chvíli 12 na jednom místě a samozřejmě bránili nám smrtelníkům ve výhledu. Teď se do mně určitě plno z vás obuje, ale já mám dva argumenty proč mě tihle pánové s.erou. Nikdo z nich se nikdy nezeptá jestli si může stoupnout do výhledu divákům. Prostě mám vestu právě si vydělávám na chleba a na diváky prdím proč bych se měl slušně ptát, to se přece dnes nenosí.
Druhý argument, který už pákrát padnul. Proč chctí všichni fotku ze stejné zatáčky, proč nikdo nechce nějakou originální, kterou druhej nemá. Buď by musel dlouho jít pěšky nebo by nedej bože musel i přemejšlet co kde vyfotit. Ale je to jen můj názor a je trochu offtopic celkových nálad po Barumce.
pelikan
N/2

Nový příspěvekod Mates » pon 03.09.2012 12:23

Chyba Seppa Wieganda v Rajnoškách :
phpBB [video]
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Mates » pon 03.09.2012 13:35

Ještě jedna taková myslím, že i celkem vtipná historka z doby, kdy se závodní auta chystala v řadě před startovní rampou. Přišel borec s foťákem za Petterem Kristiansenem, jestli se může vyfotit. Petter řekl :,,Ano, samozřejmě." Ten človíček mu začal podávat foťák a Petter tak nějak nechápal...my ostatní taky moc ne, no nakonec ukázal Petterovi čím se fotí a Petter jej fotil mezi svýma hosteskama :) Já to mám nafoceno z boku, aby šlo vidět, že je fotí Petter.
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Hoonza » pon 03.09.2012 17:59

Mates: nechceš sem dát tu fotku? :mrgreen:

jinak pár mých záběrů...
phpBB [video]
Hoonza
Rally škola

Nový příspěvekod luboš » pon 03.09.2012 19:12

problémy Lumíra Firly
phpBB [video]
luboš
N/2

Nový příspěvekod Melmisek » pon 03.09.2012 20:26

Ja vam podepisu, ze byste si tam stoupli taky. Byl to kamarad, me auto letelo asi metr za zady. Tech onech 4-5 sekund zkusim popsat ja. Videl jsem, ze auto zakoplo, nicmene letelo smerem do pole, premyslel jsem, doprava doleva? Pote auto zmenilo smer a slo presne po pasce. Ten clovek nesedel, jelikoz probihala diskuze, zda pujdeme na rampu, ci ne. Ze se nikam neslo ovlivnilo zastaveni Kopeckeho ve vsi. Kdyz jsem uz videl pruser, zacal jsem utikat jako jeden z poslednich... Ne proto, ze bych byl hrdina,.ale proste jsem nevedel kam.

Pak jsem premyslel. Velka nahoda byla, ze po cca 150m za zatackou byl usek asi 20m, kde stali lidi. To auto vyjelo na pole pred paskou, smetlo 2 lidi a pak zmenilo opet smer a skoncilo na druhe strane. Jeden ze stromu byl v korune, cca 3 metry jakoby usekly. Vetve atd lezeli na silnici. Zbytky z auta litali vsude. Tusim, ze auto nemelo kolo, stesti, ze netrefilo nikoho dalsiho. Jak jsem psal, auto zmenilo nekolikrat smer, je velke stesti, ze mrtvych nebylo vice, tim nesnizuji to, co se stalo, ba naopak. Sam jsem utekl smrti o vlasek a neni mi dobre doted...

Sahnete si na srdce. S nekterymi z vas jsem neco odjel. Stojite vzdy na 100% bezpecnem miste? Nebo si to o tom miste jen myslite? Ja jsem tohle misto nevidel jako nebezpecne.
...ŠkodaUltrasGang...
Melmisek
N/2

Nový příspěvekod Acom » pon 03.09.2012 21:02

To Melmisek:
Kdybys to videl z pohledu ze ktereho je natoceno video havarie, kde jsem stal v obou prujezdech tak si tam nestoupnes. Ted je ale kazdy chytry.

Kazdopadne odhadnout nebezpecne misto se trosku da. Nikdy bych si nestoupl proti autu, ktere ke me prijidzi na maximalku, kor kdyz vim ze projizdi kataovaci zatacku.

Za ty roky co chodim na zavody si stojim za tim, ze to co se stalo je hruba chyba poradatele. Usek se nejel v tomto smeru poprve, ze se tam jede maximalka a zatacka kope vedeli. Verim, ze padnou tresty.

Sahnu si na srdce a rikam, ze zadne misto kde jezdi auta neni 100%

Tveho znameho je mi lito:(

To Plhus:
To co pises je obecny a naivni pohled. Cimz netrvrdim ze je spatny.
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Nový příspěvekod Acom » pon 03.09.2012 21:35

Jeste pridam kratke hodnoceni toho co zaujalo me laicke oko:
Kresta - zrejme na sklonku sve kariery dosahnul paradniho vysledku
Kostka - za me nejvetsi prekvapeni, jsem zvedavy na jeho dalsi ucinkovani v rally.
Kruuda - paradni vykon do lonska vleky posun
Barrable - uskakane asfalty mu sedi, jel moc pekne
Pech - auto se jim podarilo hodne posunout
Nikkara - na to ze je Barumku poprve tak klobouk dolu, paradni vykon
Aigner - taky moc pekne
Orsak - si jel ve tride 3 svuj zavod. Bohuzel se ukazuje jak velky rozdil je mezi sprinty a velkym mistrakem. Bujacek a Hudec se nechytali ani nahodou.
Triner - stary pan si nadelil krasny darek, moc se mi libila tato koncici ikona ceske rally

A Lame gratuluju k zisku letos "jen" ceskeho titulu.
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Nový příspěvekod Mirek Fric » pon 03.09.2012 21:42

Ještě jednou se vrátím nepřímo k té nehodě. Jeden z problémů je ten, že zatímco před deseti nebo ještě spíš před dvaceti lety byla auta velmi zábavná ve vracácích a pomalých zatáčkách na ručku a v těch rychlých úsecích zdaleka tak rychle jako dnes nejela, tak speciálně s S2000 to je přesně naopak. Z pohledu bezpečnosti diváků pak to snižování výkonů ze strany FIA je vlastně úplně kontraproduktivní, protože žene diváky tam, kde uvidí nějakou akci. U S2000 pak platí, že čím rychlejší a bláznivější místo to je, tím víc se divák baví a naopak ve většině klasických pomalých vraceček se spíš nudí a čeká na Bujáčka či historiky...
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2012