Musíš to brát v první řadě tak, že Holek už je za zenitem a zkrátka jezdí rychle tak nějak "z podstaty" toho, že to zkrátka umí. Kajto je teď naprosto na vrcholu sil a sbírá tituly a navíc naučil erkovou Imprezu skvěle závodit. To, že teď urazil dvě kola je podle mne jen důsledkem toho, že zkrátka moc chtěl předvést, že je opravdu dobrej (což ve finále ukázal) a protože už má titul jistej, tak tady mohl jet s trochu větší mírou rizika a něco i zkoušet...PLuto píše:Mě právě Holowczyc zklamal ve srovnání s Kajetanowiczem. Vloni jeli oba naplno a honili se ve vteřinách. Kajetanowicz letos urazil dvě kola, jezdil v blbém startovním pořadí a nemohl se dostat do tempa, přesto dával Holowczycovi oblože. Hlavně i na rozhovorech s Holowczycem bylo vidět, že se mu nedaří.
-xp- píše:Musíš to brát v první řadě tak, že Holek už je za zenitem a zkrátka jezdí rychle tak nějak "z podstaty" toho, že to zkrátka umí. Kajto je teď naprosto na vrcholu sil a sbírá tituly a navíc naučil erkovou Imprezu skvěle závodit. To, že teď urazil dvě kola je podle mne jen důsledkem toho, že zkrátka moc chtěl předvést, že je opravdu dobrej (což ve finále ukázal) a protože už má titul jistej, tak tady mohl jet s trochu větší mírou rizika a něco i zkoušet...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků