Já myslím, že by pomohlo i platit více pořadatelům...myslím, že již mám právo na to hodnotit, i když ještě ani nejsem plnoletý, tak se v okolí závodních tratí pohybuji od svých 4 let a taky jsem leccos zažil. Jedním z hlavních problémů jsou pořadatelé, kteří jsou na závodech poprvé, kteří vůbec neví, co to je rally, jen že jsou to nějaká auta a absolutně nemají tucha, co a kde se může stát. Nevědí tomu, nerozumí tomu, většinou jsou navíc velice špatně informováni, i my jsme včera o tragédii věděli asi o hodinu dřív než pořadatel, který si myslel, že posádky normálně závodí(jeli už bez přileb a místo 3 a půl kol jen toho půl kola)...jenže kdo to za stávajících podmínek půjde dělat? Za dobré slovo+párek...a další věc je ta, že když se jim člověk snaží poradit, tak jej taky kolikrát pošle taky do pr... Jeden příklad za všechny, je to pár let zpátky, mohl jsem mít nějakých možná 12 let...už i tenkrát jsem usoudil, že vypáskované místo není bezpečné...stálo se naproti náletu přímo v místech, kde auta dobržďovala do ostré zatáčky...jenže kdo by dal na radu 12-ti letého, že v tom místě je nebezpečné stát, že ano? No a při průjezdu jednoho z Lancerů šesté evoluce který šel rovně, chytří pánové pořadatelé uskakovali těsně před vozem...a v tu ránu okamžitě z místa vypadli...
Takže ač nerad, tak souhlasím s Harykem, že soudný člověk se zdravým rozumem si ani jako malé dítě takto nebezpečně prostě nestoupne