Novinky v sezóně 2012

Re: Novinky v sezóně 2012

Nový příspěvekod Mates » ned 11.11.2012 11:31

Já myslím, že by pomohlo i platit více pořadatelům...myslím, že již mám právo na to hodnotit, i když ještě ani nejsem plnoletý, tak se v okolí závodních tratí pohybuji od svých 4 let a taky jsem leccos zažil. Jedním z hlavních problémů jsou pořadatelé, kteří jsou na závodech poprvé, kteří vůbec neví, co to je rally, jen že jsou to nějaká auta a absolutně nemají tucha, co a kde se může stát. Nevědí tomu, nerozumí tomu, většinou jsou navíc velice špatně informováni, i my jsme včera o tragédii věděli asi o hodinu dřív než pořadatel, který si myslel, že posádky normálně závodí(jeli už bez přileb a místo 3 a půl kol jen toho půl kola)...jenže kdo to za stávajících podmínek půjde dělat? Za dobré slovo+párek...a další věc je ta, že když se jim člověk snaží poradit, tak jej taky kolikrát pošle taky do pr... Jeden příklad za všechny, je to pár let zpátky, mohl jsem mít nějakých možná 12 let...už i tenkrát jsem usoudil, že vypáskované místo není bezpečné...stálo se naproti náletu přímo v místech, kde auta dobržďovala do ostré zatáčky...jenže kdo by dal na radu 12-ti letého, že v tom místě je nebezpečné stát, že ano? No a při průjezdu jednoho z Lancerů šesté evoluce který šel rovně, chytří pánové pořadatelé uskakovali těsně před vozem...a v tu ránu okamžitě z místa vypadli...

Takže ač nerad, tak souhlasím s Harykem, že soudný člověk se zdravým rozumem si ani jako malé dítě takto nebezpečně prostě nestoupne :!:
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Plhus » ned 11.11.2012 15:23

Ano,soudný člověk... zvláštní pojem, kterému já nevěřím! Pracuju s lidma, vidím jak se kdo chová a jak soudnost a pokora mizí! Máme demokracii a nikoho nic kolem nezajímá! Každý má potřebu si napřed zkusit,jestli to pálí nebo ne. Tím víc,když jim to zakážete!

Takže alibismus možná,ale možná právě něco alibistického teď potřebujeme...jak my do rally namočení, tak okolní svět.

Dokážete si představit, co by nastalo,kdyby se něco v praze nebo slušovicích stalo? A vímě všichni,že tam i tam je ktomu víc než blízko!! A sosnová? tam nejsou stromy a diváci sedí daleko...ale taky se tam po nocích paří a chlastá a pak se tam různé citroeny kutálí dost nekontrolovatelně po trati!

Já vám říkám, nezahrávejme si! Zkuste si dneska najít někoho,kdo nemá rád rally a sledoval včera zprávy, sledoval zprávy po barumce...a zeptejte se ho na jeho názor! A tito lidi rozhodují o tom,jestli jim příští rok pojeodu závodní auta přes vesnici nebo ne!!!
Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

Nový příspěvekod michalsvk » ned 11.11.2012 21:09

Plhus píše:zrušit poslední tři akce - Sosnovou, Prahu i Mikuláše.

Souhlasím jen bych povolil Sosnovou
Go Petter Go ! (je to bůh) OTT Tanak !
www.msfoto.8u.cz
michalsvk
A/5

Nový příspěvekod michalsvk » ned 11.11.2012 21:40

:o :o
Přílohy
silvero.jpg
www.msfoto.8u.cz
michalsvk
A/5

Nový příspěvekod Plhus » ned 11.11.2012 22:14

Sosnová je z té trojky nejbezpečnější, souhlasím!

Ale ptám se: máme důvod něco slavit? dělat tanečky vítězů, kroužit po okruhu a pálit gumy,ať se lidi baví? Máme na to teď čas? A náladu? Nebude to jen natruc?
Plhus
S2000

Nový příspěvekod Haryk » ned 11.11.2012 22:49

Je důvod se sejít a pokusit se společně trochu pomoct rodině Bohouše.

A koukal jsem, že novosenátor stáhnul svůj post o Brodu. Parádní ukázka jak bez omluvy "napravit" svůj úlet. Jeho předkové by páchali harakiri, on jen zamete stopy a je zase čistý - křišťálově. Tomu by ten Hrad "slušel", ale budu rád, když si ho necháte tam ;)
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod Plhus » ned 11.11.2012 22:54

Pomožme rodině jako jsme pomohli třeba Malinovi do sedačky fordu,ale nepruďmě už tak vytočený národ!!

A co se týče našeho japonečka, rádí ho pošleme někam jinam! Chlapec si měl uvědomit, za jaky kraj bojuje...ať už je katastrofa jakákoliv.
Plhus
S2000

Nový příspěvekod SQUUGEE » pon 12.11.2012 12:01

Chlapi,přidám se i já do debaty.Proškolme pořádně pořadatele (třeba z řad bývalých jezdců Rally....dobře jim zaplaťme).Dejme pořadatele na ty nejkritičtější místa.Vím je to problém sehnat ty pořadatele.Vím jak je to těžké.Příklad viz RZ Puntík při Valašské rally. A taky vyhoďme takové břídily z FAS.Měli by tam být pánové co Rallysportu rozumí a takoví,kteří nejezdili v době,kdy jely Škody 1000MB.Hold jak říkala moje babička: "Hold ta tehnika pokročila" ! Tak s ní musím souhlasit.Na závody jezdím už os svých 7let (teď 34....a od r.1984 jsem nevynechal jedinou Barumku) tak už jsem cosi zažil.A pokud jak říká Plhus
se nebudeme chovat tak jak máme tak to dopadne vždy blbě.omlouvám se za svůj názor.
SQUUGEE
A/5

Nový příspěvekod Mates » pon 12.11.2012 17:22

Jakože nové 4P - Prosím pořádně proškolte pořadatele? ;) Rozhodně by to nebylo od věci, pokud by bylo doopravdy třeba, tak jsem ochotný se do něčeho takové také třeba na Slušovicích pustit...

PS : Za svůj názor se neomlouvej, od toho je to fórum, ne? ;)
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod michalsvk » úte 13.11.2012 15:57

Rallye Sezona 2012 v ČR skončila.

Poslední dva podniky zrušeny. Rozhodlo se na zasedání svazu rally.
www.msfoto.8u.cz
michalsvk
A/5

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2012