Miloš-V píše:Spíš je ale jiný problém, zpoplatnění by bylo asi jedno z nejlepších řešení, ale jak zařídit, aby se podařilo vybrat od všech po celé délce RZ?
jonas3 píše:Můžete mi někdo popsat ve stručnosti, v čem spočívá onen zmiňovaný zákaz rallye ve Švýcarsku? Hojně o tom diskutují mediální krysy... Díky
Mirek Fric píše:...Nicméně postavit bezpečnost diváků na předpokladu, že posádky nehavarují, je přece absurdní.
jonas3 píše:Můžete mi někdo popsat ve stručnosti, v čem spočívá onen zmiňovaný zákaz rallye ve Švýcarsku? Hojně o tom diskutují mediální krysy... Díky
Miloš-V píše:Spíš je ale jiný problém, zpoplatnění by bylo asi jedno z nejlepších řešení, ale jak zařídit, aby se podařilo vybrat od všech po celé délce RZ?
Miloš-V píše:No oni od roku 2006 do velkých enek přidali velké brzdy, osmnáctky ráfky, lepší gumy, lepší převodovku, několikrát se zvětšil restriktor, ale pořád jsou to jen produkční vozy... Takže cesta by mohla být třeba v návratu těchto aut do mantinelů skupiny N.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků