Mirek Fric píše:Tomáš: Ad ten monopol. Myslel jsem to v uvozovkách. .............
Rozumím, Mirku, jasně že monopol může existovat, i když je na trhu třeba pět výrobců. Stačí, když jeden je dominantní. Jen mi nejde do hlavy, jak zajistit praktickou stránku věci, o které je řeč. Jak tedy mám vyrábět a vyvíjet co nejlepší výrobek, ale současně nechci, aby se dostal do ruky konkurentovi. To si můžu dovolit, když tímto výrobkem budu zásobovat třeba těch 10-15 nejlepších posádek. Ale nemůžu tak pokrýt třeba sto aut ze 120tičlenné startovky (+ testování apod.). To bych musel mít u každého týmu člověka, který mi ty gumy pohlídá.
I u aut přece nemůžu chtít, abych přišel za Mattonem (Wilsonem, Hrabánkem, ...) a chtěl si jako soukromník koupit přesně to, co má právě dnes samotná továrna.
Proto opakuji, že se mi zdá v tomto směru mnohem férovější, když se zajistí rovnost (alespoň v gumách) v rámci tříd tak, jak je to uděláno v současném MS než když si zajistím spešl gumy jako zmiňovaný Tsjoen na Valais a pak s nimi pobiji konkurenci, která nemá šanci se k nim dostat.