od KudlaCZ » stř 06.02.2013 14:51
Hudec facebook:
Dneska první den tréninků. Vstávali jsme o pul 7 a od 8 sedíme v autě. Byl to náročný den, tratě tady jsou velmi krásné ale na druhou stranu strašně náročné. Nemůžu si dovolit udělat chybu, protože by se to ihned vymstilo. Úseky jsou tady strašně náročné a moc technické a já už se na to strašně těším. Střídají se jak široké ta úzké úseky a skoro vše se jede na 3 a 4 rychlostní stupeň. Vše probíhalo v pohodě, až strašně si to s Kubou užíváme. Jsme nadšení z počasí, stále sněží a sněhová nadílka je velká. Na 10/14 rychlostní zkoušce jsme však měli problém. V rozpisu jsme měli napsáno P7 a já to zkoušel projet jako P6, bohužel to nevyšlo a my zapadli. Za 20 minut jsme byli venku a tímto bych chtěl poděkovat Tamrazovi který nás s jeho Mini vytáhl. Ale to nebylo vše, společně s Protasovem a Tamrazovem jsme vytahovali Rashida Al Kalbiho který zapadl ještě více než my. I toto je Rally a všichni jsme všechno zvládli. Byl to náročný den a já se už těším na ten zítřejší, který nás zavede do Norska