Rally Islas Canarias [ME, ESP]

Re: Rally Islas Canarias [ME, ESP]

Nový příspěvekod Karbonyl » pon 25.03.2013 14:12

Honza řekl, že měli nastaveno na scuho :) V tomto to jeho zaskočení chápu.
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Chorda » pon 25.03.2013 14:16

No, někdo měl "na sucho" nastaveno, v tom to zaskočení také chápu, někdo natrénováno. :D
GO, PETTER, GO
Chorda
A/5

Nový příspěvekod Karbonyl » pon 25.03.2013 14:18

Mě spíš vadí, že autor článku Robert Štach kompletně ohulil poslední odstavec z našeho online reportu ASCZ z Kanárů...
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Chorda » pon 25.03.2013 14:30

Pokud jde jen o ty dvě závěrečné věty, tak bych se nad to povznesl. Koneckonců kolikrát tě někdo cituje (i když bez uvedení autora) ;)
GO, PETTER, GO
Chorda
A/5

Nový příspěvekod PLuto » pon 25.03.2013 14:55

Chorda píše:Pokud jde jen o ty dvě závěrečné věty, tak bych se nad to povznesl. Koneckonců kolikrát tě někdo cituje (i když bez uvedení autora) ;)

Jo, tohle já znám moc dobře...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » pon 25.03.2013 14:58

Je pravdou, že všichni na Kanárech byli připraveni na suchý závod a "třicítky" pneumatiky, před závodem tam nikdo o žádné jiné ani neměl zájem. V pátek se však razantně změnily podminky a všichni začali ráno plašit a připravovat nevyzkoušené nastavení a na kanárech nezvyklé a nevyzkoušené pneumatiky. Takže z toho u každé posádky vzniklo něco, u čeho pořádně ani nebylo jasné, jak to bude fungovat. Když jsem se bavil s Karen z organizačního výboru, tak řikala, že takovéhle počasí tam na závodech nepamatují. Ani místní moc nevěděli, co s tím...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod vyshi » úte 26.03.2013 10:42

Chorda píše:naliji trochu vody na Matesův mlýn: http://zlinsky.denik.cz/ostatni_region/tlustak-poprve-dojel-na-evropskych-bodech-20130323.html Skutečná perla: "Měli jsme natrénované na sucho a v první etapě pršelo. To nás zaskočilo..." :D

Kdyz te Tlustakovy PR clanky ve zlinskem deniku tak irituji, proc je ctes?
PROTON nebo SUBARU, stejně půjdu do baru!
vyshi
A/6

Nový příspěvekod Chorda » úte 26.03.2013 12:30

vyshi, mně ani tak neiritují, jako spíše baví (viz. :D za tím, co jsem napsal). A proč je čtu? Protože když na nějakém rally foru je na ně odkaz tak na něj prostě kliknu. Ujišťuji tě, že je nijak extra nevyhledávám. A že spousta jeho vyjádření je, mírně řečeno, poněkud kuriozních, o tom jsem přesvědčen.
GO, PETTER, GO
Chorda
A/5

Nový příspěvekod jonas3 » úte 26.03.2013 14:25

Chorda píše:vyshi, mně ani tak neiritují, jako spíše baví (viz. :D za tím, co jsem napsal). A proč je čtu? Protože když na nějakém rally foru je na ně odkaz tak na něj prostě kliknu. Ujišťuji tě, že je nijak extra nevyhledávám. A že spousta jeho vyjádření je, mírně řečeno, poněkud kuriozních, o tom jsem přesvědčen.

Ta jeho vyjádření jsou tak trochu "dada", ale nemá smysl se už na tím pozastavovat, jako zdroj pobavení dobrý... :D A "Co mi není rovno, po tom je mi ho***", a pokud mu to někdo platí, je to jejich věc a právo a ať si klidně jezdí.

Jinak by mě zajímalo něco praktičtějšího, neviděl někdo z přítomných na místě (nebo kdekoliv jinde), jak Kubica řeší relativně banální záležitosti, např. jak mají secvičenou výměnu defektu? Ono to bez pravé ruky bude asi trochu potíž.
Valach v Liberci
jonas3
A/5

Nový příspěvekod PLuto » stř 27.03.2013 20:10

jonas3 píše:Jinak by mě zajímalo něco praktičtějšího, neviděl někdo z přítomných na místě (nebo kdekoliv jinde), jak Kubica řeší relativně banální záležitosti, např. jak mají secvičenou výměnu defektu? Ono to bez pravé ruky bude asi trochu potíž.

Jednoduše - nedělá defekt (a rovnou uráží kola :) )
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2013