Barum Czech Rally Zlín [ME, MMČR]

Re: Barum Czech Rally Zlín [ME, MMČR]

Nový příspěvekod Gurun » pon 19.08.2013 08:01

A já si pořád říkám, že horší startovka jak v dobách kdy Kresta vítězil na Mitsubishi už nemůže být, takže jsem klidný.
Gurun
A/5

Nový příspěvekod PLuto » pon 19.08.2013 11:12

Plhus píše:To se kryje každý rok...

Holt letos nemá evropa tak širokou špičku, když se jeden tým rozhodne nepřijet a má tři auta na špici,tak se to hned někdě odrazí. Pak se k tomu přidají peníze a nezájem sponzorů jet tady a hotovo.

Ale já věřím, že nějaké to šuškando se vyplní a cosik zajímavého tam bude :)

To jo, ale jeden příklad za všechny - ještě se nestalo, aby se jela šotolinová soutěž v polském mistráku týden před Barumkou a pak ještě dva týdny po Barumce (a ještě k tomu Rajd Polski). Takže se polským posádkám nevyplatí přestavovat kvůli Barumce auto na asfalt. A to se nebavím o maďarském šampionátu, který se jede týden před Barumkou (Arad) a týden po Barumce (Košice). Ve stejném termínu se jede Rally Lurzeme v Lotyšsku, Alpi Orientali v Itálii, šotolina ve Francii. Jasně, termíny se kryjí často, ale letos je to obzvlášť špatné.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » pon 19.08.2013 11:12

Gurun píše:A já si pořád říkám, že horší startovka jak v dobách kdy Kresta vítězil na Mitsubishi už nemůže být, takže jsem klidný.

Zase tak špatná ta startovka nebude. Určitě se bude na co dívat.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Čejda » pon 19.08.2013 12:50

Ruba píše:Tomu nevěřím... Odložka má jístě ještě něco doma pod podlahou. Pokud nemá tu druhou Fábii, tak něco zapůjčí.. :D

Ano má dvě Fabie, ale druhá je již prodaná a nový majitel nesvolil ke startu a k zapůjčení už nic není, auta jsou obsazená. Takže na 100% bez Odložilíka
Fan of Petter Solberg
Čejda
A/5

Nový příspěvekod luboš » pon 19.08.2013 13:28

To jo, ale jeden příklad za všechny - ještě se nestalo, aby se jela šotolinová soutěž v polském mistráku týden před Barumkou a pak ještě dva týdny po Barumce (a ještě k tomu Rajd Polski). Takže se polským posádkám nevyplatí přestavovat kvůli Barumce auto na asfalt. A to se nebavím o maďarském šampionátu, který se jede týden před Barumkou (Arad) a týden po Barumce (Košice). Ve stejném termínu se jede Rally Lurzeme v Lotyšsku, Alpi Orientali v Itálii, šotolina ve Francii. Jasně, termíny se kryjí často, ale letos je to obzvlášť špatné.

Letos se nejede Arad rally jako součást Maďarského mistráku jen ty Košice týden po Barumce..
luboš
N/2

Nový příspěvekod liposh » pon 19.08.2013 18:13

Čejdo, nebudu s tebou polemizovat o Odložilíkově startu (poněvadž vím prd) , ale pokud by v ČR nezůstala už ani jedna fabka na pujčení, to by Barumka byla po čertech našlapaná. :)
liposh
A/5

Nový příspěvekod Plhus » pon 19.08.2013 18:26

Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

Nový příspěvekod Plhus » pon 19.08.2013 18:36

Špička dle očekávání, ale pokud přijedou všichni,bude to tam hodně našlapané...

Kvantita a kvalita je ve dvoukolkách, tady budou ty souboje ozdobou barumky.

A i vzadu je celá řada příjemných překvapení.
Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

Nový příspěvekod Mirek Fric » pon 19.08.2013 18:59

Nedá mi to nepřidat jednu poznámku ke koncepčí práci FIA. Před třemi lety FIA zakázala nové homologace atmosférických S2000. Po třech letech dosáhla toho, že v ME jedou stále ty samé atmosférické S2000, akorát je jich třikrát míň a o jejich plánovanou a v praxi pěkně drahou náhradu člověk prakticky ani nezavadí. Ovšem pokud bylo cílem "zabít" nebezpěčně rostoucí IRC, tak se to povedlo...

Jinak ta startovka není špatná, vzhledem k současnému stavu ME i MMČR bych řekl, že je přímo dobrá, ale kdo ví, kdo nakonec odstartuje.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod krb » pon 19.08.2013 21:21

já jsem ze startovkou spokojený :) když to porovnám s ostatními letošními závody v MMČR nebo ME a jejich obsazenost je to dobré! :)
krb
N/2

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2013