Barum Czech Rally Zlín [ME, MMČR]

Re: Barum Czech Rally Zlín [ME, MMČR]

Nový příspěvekod Haryk » ned 01.09.2013 11:56

Karbonyl píše:Celkově nevím, o čem se tady bavíme. ...jsou to jen informace uvedené tady ve foru.
bavíme se zde ve foru o informacích uvedených zde ve foru, což si myslím, je přesně ta platforma, kde se o podobných věcech máme bavit, nu ni? :D

Karbonyl píše:Soukromý dotaz na položený soukromý dotaz - proč by měl být jezdec vždy ten dobrý? :)
zcela soukromě ti sdělím, že nic takového jsem nenapsal, jen mi chyběla ta druhá věta o tom, že lidi byli tam, kde neměli být a že je to chyba, teď je to OK a to píšu již zcela veřejně :)
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod Karbonyl » ned 01.09.2013 12:01

Haryk píše:zcela soukromě ti sdělím, že nic takového jsem nenapsal, jen mi chyběla ta druhá věta o tom, že lidi byli tam, kde neměli být a že je to chyba, teď je to OK a to píšu již zcela veřejně :)
Ptal ses, proč má být jezdec vždy ten špatný, tak jsem položil otázku vytaženou do opačného extrému, abychom se společně dobrali podstaty někde uprostřed :) Na lidech jsme se shodli už dřív :)
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod ZAVODY » ned 01.09.2013 12:31

Karbonyl píše:1. Zpěvák vjel do už zrušené RZ a tudíž nebyl důvod mu vlajku vyvěšovat, o volném průjezdu byla posádka informována na startu.
2. V řádech to bohužel definované není, ale mělo by to obecně být tak, že po zrušení vložky při volném průjezdu platí rychlostní platí v daném místě rychlostní limity dané vyhláškou o silničním provozu.
3. Celkem bezpředmětný dotaz, druhá Pindula byla rovněž zrušená.

Celkově nevím, o čem se tady bavíme. Sportovní komisaři žádný podnět nedostali, posádka za nic není trestána a jsou to jen informace uvedené tady ve foru.

TAK TO JSI MI ROZESMÁL ZASE JEN TVŮJ POCIT -- MEZI JEZDCI NIC TAKOVÍÉHO ALE NENÍ ani to není v řádech hlavně ten konec vyhláškou o silničním provozu na uzavřené trati . --/// ale mělo by to obecně být tak, že po zrušení vložky při volném průjezdu platí rychlostní platí v daném místě rychlostní limity dané vyhláškou o silničním provozu :mrgreen: .///
Ted jsem to dal přečíst v servisu klukům a ty se smáli taky .
ZAVODY
A/5

Nový příspěvekod Mates » ned 01.09.2013 12:48

ZAVODY : Nic proti, ale to jste potom asi dobrá banda... ;) ... podle mě je to logické a rozumné řešení ... nevím, jako nechybělo moc a Zpěvák mohl sundat asi 15 lidí ...
Naposledy upravil Mates dne ned 01.09.2013 13:03, celkově upraveno 1
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Karbonyl » ned 01.09.2013 12:52

ZAVODY píše:Ted jsem to dal přečíst v servisu klukům a ty se smáli taky .
Já se zase "směju" z TOHOHLE. Kde neoplývá schopností číst anglický text, tak se tam píše, že spolujezdec napadl technického komisaře při kontrole pneumatik... Nechť si obrázek udělá každý sám.
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » ned 01.09.2013 13:04

ZAVODY píše:TAK TO JSI MI ROZESMÁL ZASE JEN TVŮJ POCIT -- MEZI JEZDCI NIC TAKOVÍÉHO ALE NENÍ ani to není v řádech hlavně ten konec vyhláškou o silničním provozu na uzavřené trati . --/// ale mělo by to obecně být tak, že po zrušení vložky při volném průjezdu platí rychlostní platí v daném místě rychlostní limity dané vyhláškou o silničním provozu :mrgreen: .///
Ted jsem to dal přečíst v servisu klukům a ty se smáli taky .

Stando, tohle snad nemůžeš myslet vážně...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Raf » ned 01.09.2013 13:11

Předem sorry za 2 rýpavé poznámky, které mižná směřuji mimo kompetentní, ale nedá mi to:
1. Bylo nutné včera psát, že šlo o polské fanoušky? Zcela zbytečně to vyvolává vášně a háže špínu na většinu slušných. Barumka je evropská soutěž, členění na národnosti je přízemní.
2. Je možné, že server barum.rally.cz v dnešní době nestíhá? Týden na AWS bude stát stovku dolarů
Raf
N/1

Nový příspěvekod Karbonyl » ned 01.09.2013 13:14

S migrací na nový server se počítá, bohužel se realizace nestihla před startem rally.
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod ZAVODY » ned 01.09.2013 13:33

To nemá smysl se s vámi o tom bavit Pepíku, Karle atd. mě stačí tyto odpovědi od vás .

1. to jste napsali --- co je ošetřeno řády a na což jsme s Plutem reagovali.
2. tohle taky - V řádech to bohužel definované není, ale mělo by to
ZAVODY
A/5

Nový příspěvekod vyshi » ned 01.09.2013 15:45

Karbonyl píše:Já se zase "směju" z TOHOHLE. Kde neoplývá schopností číst anglický text, tak se tam píše, že spolujezdec napadl technického komisaře při kontrole pneumatik... Nechť si obrázek udělá každý sám.

nevim jak to bylo skutecne bylo, ale podle textu se jednalo spise o inzultaci ustni, ne? :)

ZAVODY, nevim, jestli tvuj vysmech vubec komentovat
PROTON nebo SUBARU, stejně půjdu do baru!
vyshi
A/6

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2013