Haryk píše:Mirek: Kresta se rval jako lev aby se jelo aspoň něco a byl jsem u toho docela blízko
Já přece netvrdím opak.
Haryk píše:Mirek: Kresta se rval jako lev aby se jelo aspoň něco a byl jsem u toho docela blízko
Haryk píše:no, N4 není WRC a S2000 nemá aktivní dify, který dělaly největší brikule
Mirek Fric píše:Ve Švýcarsku jsou zakázané hroty...
liposh píše:A jak se to bude řešit letos? To jako čekají na zázrak, že skoro v půlce listopadu nebude v Alpách sníh?
ZAVODY píše:Já bych vyjímky zrušil , rallye má být jako za starých časů , jako když se jezdí normálně v tom státě .Pokud v tom státě jsou zakázané hroty jako u nás atd. závody jec bez hrotů , nebo nepořádat závody v tom období , nebo mít měký gumy bez hrotů na led a sníh jako jsme je měli před 30 lety A JAK FUNGOVALI OR 32 SE SUPER MĚKOU SMĚSÍ ( od té gumy ses ušpinil černě ) a jiný druh pneumatik specialně na obědnávku led a sníh ( TAKY se jezdilo 180- KM /H jako dneska , více se stejně nejede a to bylo ze začátku ve třídách N1 bez ochraných rámů později jen základný za posádkou a přitom nebylo tolik smrtáků ) . Nemyslím dnešní zimáky na sníh s tvdou směsí .
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků