Barum Czech Rally Zlín [ME, MMČR]

Re: Barum Czech Rally Zlín [ME, MMČR]

Nový příspěvekod Haryk » pon 01.09.2014 06:35

Acom píše:Příspěvek od Acom » ned 31.08.2014 23:50Jedine co se mi nelibi je vitez z Plzne. Ja toho loosera proste nemuzu ani citit.
bacha na ty cizí termity, občas je v tom rizoto :D
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod PLuto » pon 01.09.2014 18:52

sledus píše:Ohledně Tanaka. Vy jste ho nějak lámali, aby přijel nebo chce dmack najezdit km na asfaltu nebo je to akce Tanaka, aby se zlepšil na asfaltu?? Ptám se, protože mně jeho účast nedává smysl

Je to komplexnější, ale řekněme, že se podařilo přesvědčit určité lidi, aby Tänak do Zlína přijel ;)
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » pon 01.09.2014 18:56

vyshi píše:1. visacka... nevadi mi, ze je na lehcim materialu... ale PROC tam neni harmonogram? vec podle me naprosto zakladni.

Absence harmonogramu je velká chyba, ale bylo to proto, že se visačky v rámci finančních úsport tiskly s velkým předstihem...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » pon 01.09.2014 18:57

sledus píše:S visačkou musím souhlasit, naprostá blbost tam nenechat časy rz.
A druhá věc se týká jezdců účastnících se BR. Čekal jsem, že bude po sobotě odpad, ale aby se to odehrálo po jednom průjezdu Trojáku a Semetína, to jsem teda nečekal. Před barumkou jsem si říkal, jaká by to byla sobota ve složení krátká Pindula (od Orlího do Lípy), Troják, Kateřnice a Semetín. Ale jak se dívám na ten dnešní odpad, tak už by všichni odstoupili na seznamovačkách... přiznám se, že nevím, na čem chtějí rallye vlastně jezdit. Jediné řešení by bylo asi 10x autobusák a 4x Maják...

Holt do toho závodníci nastoupili s větším nasazením, než zvládli ustát. Upřímně, očekával jsem obrovský odpad u juniorů, čekal jsem, že dojedou tak tři-čtyři. A on odstoupil jen Kristiansen a to ještě kvůli technickým problémům.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » pon 01.09.2014 18:59

gnosis píše:Tanak vyletěl 0,6 Km od staru, kdy ve výjezdu z levé se mu zadní pravé dostalo mimo a po plynu ho to hodilo na druhou stranu silnice. Sám se na silnici nevyhrabal, takže přiběhli diváci a postrčili ho na cestu. Sotva odjel cca 20s tak přijel Odložilík což je ale divné, protože Tanakova ztráta v cíli je 39 sekund a Odložilík měl startovat až za 2 minuty. Zajímavé je že Tanak na další rz vyletěl znovu hned po startu. Jinak se přiznám, tak je ten jeho výkon je za očekáváním.

Tohle je tradiční místo na Majáku, kde se odjakživa lítá ven. Bylo to jedno z míst, na které jsem Otta dopředu upozorňoval, ale komu není rady... :ugeek:
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod sledus » pon 01.09.2014 19:10

Je to komplexnější, ale řekněme, že se podařilo přesvědčit určité lidi, aby Tänak do Zlína přijel ;)

A já Vám za to musím poděkovat, protože i když jsem od něho očekával trošku víc, jsem rád, že jsem tu mohl vidět jezdce takového formátu.
A jenom pro zajímavost, co říkal na erzety??
Co je to za tým, který mu připravuje auto?? jsou to stejní lidi, se kterými jezdí svět??
sledus
Rally škola

Nový příspěvekod Mirek Fric » pon 01.09.2014 19:38

Dneska jsem koukal na videa na ERC youtube kanálu a musím velmi pochválit Eurosport za to, že si vybrali opravdu hodně parádních míst (například superrychlý kalup mezi Zádveřicemi a Rakovou). Taky je super, že letos dávají z každé etapy jeden sestřih s originálním zvukem motorů.

https://www.youtube.com/user/FIAERC/videos

Za mne s Barumkou spokojenost, i když odstoupení Romana Kresty mne mrzí ještě teď hodně, ale co už. To se holt stává. Každopádně musím říct, že všeobecně se jely hrozné kule a ani odpadnutí řady favoritů na tom nic nezměnilo.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » pon 01.09.2014 20:37

sledus píše:A já Vám za to musím poděkovat, protože i když jsem od něho očekával trošku víc, jsem rád, že jsem tu mohl vidět jezdce takového formátu.
A jenom pro zajímavost, co říkal na erzety??
Co je to za tým, který mu připravuje auto?? jsou to stejní lidi, se kterými jezdí svět??

Taky jsem byl trochu zklamaný. Ale myslím, že to bylo kvůli drobným problémům s autem a hlavně gumám, které na asfaltu ještě nejsou tak dobré.
Startoval s vozem týmu CA1 Sport, tedy stejného, jako Robert Barrable. A team managerem týmu je Seb Marshall, spolujezdec Kevina Abbringa :)
A ano, je to tým, který připravuje auta pro Drive Dmack ve WRC-2.

A co říkal na RZty? "Unbelievable" :)
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » pon 01.09.2014 20:44

Bylo tu už video z havárie Olgy Lounové?

phpBB [video]
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Walach » pon 01.09.2014 23:28

Nechci se nikomu smát nebo jej urážet, ale to je fakt skutečně otřesné. Přemýšlím jestli jsem kdy v rally viděl něco alespoň podobně marného...
play stupid games, win stupid prizes
Walach
A/6

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2014