bacha na ty cizí termity, občas je v tom rizotoAcom píše:Příspěvek od Acom » ned 31.08.2014 23:50Jedine co se mi nelibi je vitez z Plzne. Ja toho loosera proste nemuzu ani citit.

bacha na ty cizí termity, občas je v tom rizotoAcom píše:Příspěvek od Acom » ned 31.08.2014 23:50Jedine co se mi nelibi je vitez z Plzne. Ja toho loosera proste nemuzu ani citit.
sledus píše:Ohledně Tanaka. Vy jste ho nějak lámali, aby přijel nebo chce dmack najezdit km na asfaltu nebo je to akce Tanaka, aby se zlepšil na asfaltu?? Ptám se, protože mně jeho účast nedává smysl
vyshi píše:1. visacka... nevadi mi, ze je na lehcim materialu... ale PROC tam neni harmonogram? vec podle me naprosto zakladni.
sledus píše:S visačkou musím souhlasit, naprostá blbost tam nenechat časy rz.
A druhá věc se týká jezdců účastnících se BR. Čekal jsem, že bude po sobotě odpad, ale aby se to odehrálo po jednom průjezdu Trojáku a Semetína, to jsem teda nečekal. Před barumkou jsem si říkal, jaká by to byla sobota ve složení krátká Pindula (od Orlího do Lípy), Troják, Kateřnice a Semetín. Ale jak se dívám na ten dnešní odpad, tak už by všichni odstoupili na seznamovačkách... přiznám se, že nevím, na čem chtějí rallye vlastně jezdit. Jediné řešení by bylo asi 10x autobusák a 4x Maják...
gnosis píše:Tanak vyletěl 0,6 Km od staru, kdy ve výjezdu z levé se mu zadní pravé dostalo mimo a po plynu ho to hodilo na druhou stranu silnice. Sám se na silnici nevyhrabal, takže přiběhli diváci a postrčili ho na cestu. Sotva odjel cca 20s tak přijel Odložilík což je ale divné, protože Tanakova ztráta v cíli je 39 sekund a Odložilík měl startovat až za 2 minuty. Zajímavé je že Tanak na další rz vyletěl znovu hned po startu. Jinak se přiznám, tak je ten jeho výkon je za očekáváním.
Je to komplexnější, ale řekněme, že se podařilo přesvědčit určité lidi, aby Tänak do Zlína přijel
sledus píše:A já Vám za to musím poděkovat, protože i když jsem od něho očekával trošku víc, jsem rád, že jsem tu mohl vidět jezdce takového formátu.
A jenom pro zajímavost, co říkal na erzety??
Co je to za tým, který mu připravuje auto?? jsou to stejní lidi, se kterými jezdí svět??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků