Barum Czech Rally Zlín [ME, MMČR]

Re: Barum Czech Rally Zlín [ME, MMČR]

Nový příspěvekod Gurun » úte 02.09.2014 07:33

Možná drobnost, ale věc která mě na BR nejvíce udělala radost.
Neděle ráno, první průjezd rz Kudlovice, konkrétně levá zatáčka na šotolině nad Jankovicema v rámci všech těch vozů, které projíždějí trať před rz, přijíždí černá Octavia a z reproduktorů na autě se ozývá ženský hlas a volá. Dobré ráno milý diváci a hezké ráno, slečno pořadatelko. A ještě s takovou nadšenou intonací v hlase, že to se fakt muselo slyšet.
Druhý průjezd té samé rz, jen v Jankovicích u kapličky a znova to auto a znova ten stejně nadšený ženský hlas který všem co tam stojí, přeje hezkou podívanou.

Za mě, tato neznámá osoba, je hvězdou letošní BR. Opravdu.
Gurun
A/5

Nový příspěvekod Plhus » úte 02.09.2014 07:50

PLuto píše:Absence harmonogramu je velká chyba, ale bylo to proto, že se visačky v rámci finančních úsport tiskly s velkým předstihem...

To je sice hezké, ale taky to vidím jako blbost, za těch 250,- by bylo fajn tam mít ten harmonogram.
Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

Nový příspěvekod luboš » úte 02.09.2014 10:28

phpBB [video]
luboš
N/2

Nový příspěvekod PLuto » úte 02.09.2014 11:53

Pár záběrů ze závěrečné afterparty. Cizinci tam byli skoro všichni, z Čechů skoro nikdo (až na pár čestných výjímek; z toho, co si pamatuju, tak jsem tam potkal Honzu Černého, Vaška Dunovského, Romana Odložilíka a samozřejmě Martina Hudce)

Carmen Poenaru a Ekaterina Stratieva
Obrázek

Seb Marshall a Stuart Loudon
Obrázek

Martin Hudec, Esapekka Lappi a Jan Regner
Obrázek

Robert Barrable a Kevin Abbring
Obrázek

Marco Cavigioli v saku
Obrázek

Suguru Kawana
Obrázek

Neil Simpson a Scott Martin
Obrázek

a celkový pohled, rozmazaný flek vlevo vzadu je Ott Tänak :)
Obrázek
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Mirek Fric » úte 02.09.2014 11:56

Gurun píše:Možná drobnost, ale věc která mě na BR nejvíce udělala radost.
Neděle ráno, první průjezd rz Kudlovice, konkrétně levá zatáčka na šotolině nad Jankovicema v rámci všech těch vozů, které projíždějí trať před rz, přijíždí černá Octavia a z reproduktorů na autě se ozývá ženský hlas a volá. Dobré ráno milý diváci a hezké ráno, slečno pořadatelko. A ještě s takovou nadšenou intonací v hlase, že to se fakt muselo slyšet.
Druhý průjezd té samé rz, jen v Jankovicích u kapličky a znova to auto a znova ten stejně nadšený ženský hlas který všem co tam stojí, přeje hezkou podívanou.

Souhlas. Tohle fakt potěšilo. Paní/slečna takto přála hezké zážitky a děkovala za ukázněnost na všech RZ, kde jsem byl.

Když jsme u těch diváků. Stejně jako na jiných soutěžích i na Barumce jsem proti minulosti zaznamenal opravdu velký úbytek vysloveně opilých diváků (to mne letos hodně překvapilo už na Valašce). Dovoluju si tvrdit, že kde jsem byl, byla drtivá většina lidí střízlivá (pár piv neřeším) a navíc obvykle velmi ukázněná. Je pravda, že místy bylo vypáskováno opravdu přehnaně bezpečně, ale lidi to obvykle plně respektovali.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Plhus » úte 02.09.2014 14:05

Ano, je to možná o tom, že teď na rally chodí opravdu fanoušci, a ti znudění vyhledávači zábavy, kteří hledají jakýkliv důvod k pití zůstávají doma, protože teď musí stát daleko od cesty....

Ve sluškách jich pár bylo,ale žádná hrůza to taky nebyla.
Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

Nový příspěvekod Karbonyl » úte 02.09.2014 17:10

Byla jednou kdesi u Pohořelic jedna zatáčka... :)

phpBB [video]
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Romcek » úte 02.09.2014 17:24

Zdravím, za mě byla Barumka pohodová. Jedna výtka k visačce, ale to už tu proběhlo. Divácké místo na Hvozdné bylo klidné, ale takové množství lidí sem nečekal. Na Pindule divácké místo A mě překvapilo velikostí a hlavně stánkama s občerstvením kolem. (fakt dost) A paní v octávii z rána rozhodně potěšila. Já jsem s tímto víkendem spokojený. ;)
Romcek
A/5

Nový příspěvekod lubos » stř 03.09.2014 06:31

Gurun píše:Možná drobnost, ale věc která mě na BR nejvíce udělala radost.

Přesně toto jsem taky několikrát stejně kladně komentoval při "jejich" průjezdu. Dokonce jsme dostali poděkování, že dodržujeme vypáskování (větší skupina cca 20 osob).

Přidávám se s poděkováním neznámé dámě.
lubos
A/5

Nový příspěvekod CzechFan » stř 03.09.2014 10:10

Nevíte proč nestartoval Kopáček? Jezdec s vozidlem byl připraven v servisu na start. Že by zásah vyšší moci?
CzechFan
Rally škola

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2014