Já byl na známém místě shakedownu a 1. 3. RZ, po šotolině série asi 5-ti zatáček. Pořadatelé (myslím tím ty s vestou, co stojí u trati na předepsaných místech) kromě shaku neřekli nikomu ani slovo, kde můžou nebo nemůžou stát. Při shaku ještě měla pani a pán snahu něco korigovat. Při prvním průjezdu byli lidi ještě celkem ukáznění, stáli za páskou (metr vysoká ohrádka viz neměcko a monte). V pauze byli lidi všude, před druhým průjezdem byl pokus komisařů (všech, co jeli kolem v autě) vyhnat lidi z unikových zón, či nebezpečných míst, jenže, jen co odjeli, vše bylo zase zpátky. Pořadatel ale byl celou dobu přítomen, jen koukal a stál dál, žadná sebemenší snaha. Až mě ale zaráží, co jsou všechno lidi vymyslet, kam si stoupnout. Je pravda, že jsme z ČR zvyklý na něco jinýho a stojíme asi slušněji než lidi z jiných zemí, navíc já už utíkat před autem nechci a chodit na pohřeb už vůbec ne, italové, němci atd, jen co se ožerou, jsou k nezastavení.
Jinak mě Legendy celkem zklamaly, možná za to může počasí, kvalita pole (myslím spektrum aut) už není to, co bývala, možná i jezdecké obsazení. Zážitkem byl Paddon, Gronholm, Diana, Klausner a jeden angličan (bohůžel nevím jméno). Byl někdo třeba na Eifel rally, či něco podobného?