evolution píše:Ahoj všem. Mám nejdřív jeden dotaz. Máte někdo zkušenost s placenými výsledky sms na mobil? Jak obsáhlé ty zprávy chodí? Jen první desítka nebo i další pořadí? A hlavně jak jsou výsledky zpožděné. Přemýšlím o tom, že na Barumku bych to objednal. Díky!
PLuto píše:Vzhledem k tomu, že to posílám, tak nechci hodnotit úroveň. Popíši tedy základní info - posílají se výsledky první desítky (podle objednané varianty po rz nebo po rz i v rz) + základní informace o odstoupeních či zrušených zkouškách. A zpoždění výsledků - většinou se s odesláním čeká na posledního jezdce, který by svým výsledkem mohl promluvit do první desítky.
evolution píše:Ahoj všem. Mám nejdřív jeden dotaz. Máte někdo zkušenost s placenými výsledky sms na mobil? Jak obsáhlé ty zprávy chodí? Jen první desítka nebo i další pořadí? A hlavně jak jsou výsledky zpožděné. Přemýšlím o tom, že na Barumku bych to objednal. Díky!
PLuto píše:Jenom se mi potvrdilo, že opravdu ne u všech jsou za neúčastí na Barumce finance, ale spíš strach z konkurence. Už se ozýval jeden z pilotů, jestli by mohl jet na Barumce s ostrým autem jako předjezdec...
kaj píše:Pokud za něco jako jezdec stojím ,a mám finance na rally,a přitom se vyhnu srovnání se špičkovými jezdci Evropy,měl bych přenechat volant jiným.A řeči o bodech bohužel na mne jako diváka neplatí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků