Sehnal sem si na Barumku ubytování v Trnavě u Zlína.To nebude na nějakou RZ daleko že?
Není náhodou odsud Kresta?
krb píše:Kresta z Trnavy pochází(konkrétně z řeznictví) ale momentálně bývá v Luhačovicích
Haryk píše:Pluto nepřeháněj, strach z konkurence? Tuto jsou kupecký počty: Spočti reálnou cenu na jeden získatelnej bod u "průměrného jezdce" z konce první desítky v naší typický soutěži a jeho šanci na podobný bodový zisky na Barumce, přepočtený na cenu startovného a cenu ostrého kilometru. Vedlejší vlivy, jako poruchy karoserie a podobně vynechme. U vás tomu mnozí říkají zbabělost, nebo strach z konkurence, jinde je to nazýváno vyhazováním peněz z oken. Můj názor je spíše u té druhé části. Taky bych vzal v potaz, že je to předposlední rallye mistráku a některé kešeně vysychají, což v současných vedrech není divu![]()
Haryk píše:Pokud za něco stojíš jako divák, tak jim to zaplať a pojedou. Jinak jen utrácíš peníze jiných. Když jedu domácí mistrák, nebudu se cpát F1. Přeháním, abys pochopil, snad mi to vyjde...
evolution píše:Ahoj všem. Mám nejdřív jeden dotaz. Máte někdo zkušenost s placenými výsledky sms na mobil? Jak obsáhlé ty zprávy chodí? Jen první desítka nebo i další pořadí? A hlavně jak jsou výsledky zpožděné. Přemýšlím o tom, že na Barumku bych to objednal. Díky!
...
kaj píše:Výsledky jsou skvělé.Mám je každý rok a nemám jedinou připomínku.Defekt Kresty,rušení Rz,problémy posádek.Akorát musíš počítat s tím,že priorita B má dvě minuty+první dvacítka jezdců.Tzn.zřejmě budou mít ujetou o jednu rz víc než dostaneš výsledky.
totip píše:Díky za info Pluto...přesto se ještě zeptám...uvidíme více jak jednu Imprezu N14??...uvidíme více Poláků jak v roce 07??...pojede více jak jedno Suzuki S1600??Díky moc...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků