Barum Rally Zlín 2008 [MMČR, ERC, IRC]

Re: Barum Rally Zlín 2008 [MMČR, ERC, IRC]

Nový příspěvekod vašek » stř 30.07.2008 19:57

Sehnal sem si na Barumku ubytování v Trnavě u Zlína.To nebude na nějakou RZ daleko že?
Není náhodou odsud Kresta?
vašek
A/5

Nový příspěvekod krb » stř 30.07.2008 20:32

Kresta z Trnavy pochází(konkrétně z řeznictví) ale momentálně bývá v Luhačovicích ;)
krb
N/2

Nový příspěvekod vašek » stř 30.07.2008 20:55

krb píše:Kresta z Trnavy pochází(konkrétně z řeznictví) ale momentálně bývá v Luhačovicích ;)

Tak to tam možná bude pěkně žít. :D .Taková šou a s jejích rodákem v čele české elity :P
vašek
A/5

Nový příspěvekod PLuto » stř 30.07.2008 21:33

Haryk píše:Pluto nepřeháněj, strach z konkurence? Tuto jsou kupecký počty: Spočti reálnou cenu na jeden získatelnej bod u "průměrného jezdce" z konce první desítky v naší typický soutěži a jeho šanci na podobný bodový zisky na Barumce, přepočtený na cenu startovného a cenu ostrého kilometru. Vedlejší vlivy, jako poruchy karoserie a podobně vynechme. U vás tomu mnozí říkají zbabělost, nebo strach z konkurence, jinde je to nazýváno vyhazováním peněz z oken. Můj názor je spíše u té druhé části. Taky bych vzal v potaz, že je to předposlední rallye mistráku a některé kešeně vysychají, což v současných vedrech není divu :D

Pořádně si přečti, co jsem napsal. Jaký je rozdíl mezi reálnou cenou utracenou za startovné + závod v normálním poli a mezi startem jakožto předjezdcem? Náklady na provoz auta jsou téměř shodné s těmi, jakoby jeli v normálním poli. Jediným rozdílem by bylo startovné, ale i to chtěl ten samý člověk zaplatit... Není spíš vyhazováním peněz start na některých rallysprintech? Pro jezdce s vozy N4 nevyjde Barumka zase o tolik dráž než třeba Bohemia nebo Jänner, na kterém se schází i trochu jiná konkurence v MMČR. Proto třeba nepovažuju Trinera za zbabělce, protože vím, jak je na tom po finanční stránce a na Barumku prostě nemá. Ale jsou lidé, kteří se ohánějí vysokýma nákladama, ale ve skutečnosti pak přiznávají, že je nebaví bojovat o nějaké dvacáté místo a čekat, kdo ze soupeřů odpadne. Ale to už se dostáváme do tradiční filosofické úrovně, která asi nemá moc smyslu. Je na rozhodnutí každého ze závodníků, kterých soutěží se zúčastní a kterých ne. Já oceňuji ty, kteří jedou na Barumku s tím, že se chtějí porovnat s evropskou špičkou. A musím říct, že z opravdové české špičky jich nakonec moc chybět nebude.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod kaj » čtv 31.07.2008 07:11

Haryk píše:Pokud za něco stojíš jako divák, tak jim to zaplať a pojedou. Jinak jen utrácíš peníze jiných. Když jedu domácí mistrák, nebudu se cpát F1. Přeháním, abys pochopil, snad mi to vyjde...

Jako divák už snad za něco stojím..páč to sleduji 30 let...a pokud budu mít finance,tak pojedu raději sám :-))))))
Kdo chce jet -ať jede budu rád.Kdo taktizuje je to jeho věc.Smutno mi po něm nebude.Díval jsem tolikrát na tak bídnou konkurenci,že dneska mi srdce jen plesá úrovní ,co do Zlína přijede.O tom se mi před pár lety ani nesnilo.Jediná černá kaňka je,že Kopecký nejede s pežoutkem.
kaj

Nový příspěvekod kaj » čtv 31.07.2008 07:15

evolution píše:Ahoj všem. Mám nejdřív jeden dotaz. Máte někdo zkušenost s placenými výsledky sms na mobil? Jak obsáhlé ty zprávy chodí? Jen první desítka nebo i další pořadí? A hlavně jak jsou výsledky zpožděné. Přemýšlím o tom, že na Barumku bych to objednal. Díky!
...

Výsledky jsou skvělé.Mám je každý rok a nemám jedinou připomínku.Defekt Kresty,rušení Rz,problémy posádek.Akorát musíš počítat s tím,že priorita B má dvě minuty+první dvacítka jezdců.Tzn.zřejmě budou mít ujetou o jednu rz víc než dostaneš výsledky.
kaj

Nový příspěvekod totip » čtv 31.07.2008 10:12

Díky za info Pluto...přesto se ještě zeptám...uvidíme více jak jednu Imprezu N14??...uvidíme více Poláků jak v roce 07??...pojede více jak jedno Suzuki S1600??Díky moc...
totip
N/1

Nový příspěvekod PLuto » čtv 31.07.2008 10:43

kaj píše:Výsledky jsou skvělé.Mám je každý rok a nemám jedinou připomínku.Defekt Kresty,rušení Rz,problémy posádek.Akorát musíš počítat s tím,že priorita B má dvě minuty+první dvacítka jezdců.Tzn.zřejmě budou mít ujetou o jednu rz víc než dostaneš výsledky.

Letos to asi bude víc než první dvacítka Obrázek
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » čtv 31.07.2008 10:44

totip píše:Díky za info Pluto...přesto se ještě zeptám...uvidíme více jak jednu Imprezu N14??...uvidíme více Poláků jak v roce 07??...pojede více jak jedno Suzuki S1600??Díky moc...

Jo, tak na všechny otázky je složitá odpověď. Musím dodat jediné - uvidíme.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod M.Y.S. » čtv 31.07.2008 10:48

to Pluto....: Tak podle toho, kdo a s čím je přihlášený, by se dalo odpovědět..... ;)
Rallye design
M.Y.S.
N/3

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2008