Novinky v MS 2017

Re: Novinky v MS 2017

Nový příspěvekod lubos » stř 23.11.2016 15:58

Mirek Fric píše:Je to i jeho osobní sponsor. Na tom obrázku je jen odmazané VW a přidané hvězdičky za čtyři tituly.

Těch "odmazání" tam bude víc; nakonec i barevné složení je jiné než bylo doposud.
lubos
A/5

Nový příspěvekod Acom » stř 23.11.2016 16:53

Mirek je vyborny analytik a popsal co vidi.
Ted uz nezbyva nez si pockat jak to vsechno dopadne. Osobne vsazim na Red Bull a Polo WRC 2017.
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Nový příspěvekod PLuto » stř 23.11.2016 17:04

Mě se strašně líbí, jak někdo někde splácne dohromady kdejaký blábol, ostatní to hned všude popřekládají a už se o tom živě debatuje. Kolik už za poslední dva týdny vzniklo článků popisujících možné vývoje, kdo kam půjde apod. A přitom drtivá většina těch autorů je úplně mimo realitu...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Karbonyl » stř 23.11.2016 17:07

lubos píše:Nemůžu to vydržet: Ogier do M-Sportu nemůže jít z jediného důvodu - tato skupina několik posledních let dává dohromady budget na poslední chvíli, a to vždy jen tak tak. Za této situace si neumím představit výdej (= náklad) na odměnu (= mzdu, plat) čtyřnásobného mistra světa.
M-Sport na tom není zase tak špatně, v Dovenby Hall například aktuálně finišuje stavba testovacího a vývojového areálu s tratí a novými budovami pro rozšíření výroby, kde celková investice dosahuje 19 milionů liber. Kromě toho Wilson jedná s Fordem o oficiálním návratu značky do MS a jak se nechal slyšet, právě z těchto peněz by Ogiera šlo financovat. Uvidíme, jestli to tak opravdu bude, každopádně Fiesta je pro Ford klíčový a globální model, mimochodem premiéra sériovky proběhne 29. listopadu.
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » stř 23.11.2016 17:11

Každopádne situace ohledně Red Bullu a Volkswagenu je totálně nečitelná pro všechny. Tady bych si dovolil citovat Martina Holmese: "Frankly, I doubt if they know, either!"
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod pelikan » stř 23.11.2016 17:59

Pluto tebe opravdu překvapuje situace s těmi články? Mě tedy ne. Dnešní doba je taková, že lidé furt chtějí nové a nové informace a tak média jen uspokojují poptávku. Krásně je to vidět na sledování splitů z RZ, odhalování přihlášených posádek na závody atd. Na modelářských webech jsou nejdiskutovanější novinky, tedy co modelářské firmy vydají za další modely.
Řekl bych po dlouhé době je v tomto odvětví velké téma a tak se mu všichni věnují.
Ty, jako insider co všechno ví a všechny zná, tak máš tuhle potřebu uspokojenou jen nám to nesmíš říkat 8-) a tak špekulujem co se do nás vejde.
pelikan
N/2

Nový příspěvekod forde » stř 23.11.2016 19:00

Mirek Fric píše:Je totiž dost dobře možné, že motorsport pokračuje ve své letošní činnosti prostě proto, že na rok 2016 se žádné plány nezměnily - peníze, lidi i plánování existují.

Přesně tak. To co se teď děje, je jen dodržení akční plánu stanoveného na rok 2016. (Budget,kvalita,vyvoj,technika,zamestnaci)
forde
A/5

Nový příspěvekod lubos » stř 23.11.2016 19:13

Karbonyl píše:M-Sport na tom není zase tak špatně, v Dovenby Hall například aktuálně finišuje stavba testovacího a vývojového areálu s tratí a novými budovami pro rozšíření výroby, kde celková investice dosahuje 19 milionů liber. Kromě toho Wilson jedná s Fordem o oficiálním návratu značky do MS a jak se nechal slyšet, právě z těchto peněz by Ogiera šlo financovat. Uvidíme, jestli to tak opravdu bude, každopádně Fiesta je pro Ford klíčový a globální model, mimochodem premiéra sériovky proběhne 29. listopadu.

Neříkám, že M-Sport je na tom špatně. Co jsem chtěl říct, jsem napsal; prosím nepřekládat. O jednání: já taky jednám s ředitelem o zvýšení mého platu. ;) Asi tak.
lubos
A/5

Nový příspěvekod PLuto » stř 23.11.2016 19:18

Karbonyl tím chtěl jen naznačit, že M-Sport s tím budgetem nemá zase tak velké problémy, jak by to mohlo na první pohled vypadat.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » stř 23.11.2016 19:39

pelikan píše:Pluto tebe opravdu překvapuje situace s těmi články? Mě tedy ne. Dnešní doba je taková, že lidé furt chtějí nové a nové informace a tak média jen uspokojují poptávku. Krásně je to vidět na sledování splitů z RZ, odhalování přihlášených posádek na závody atd. Na modelářských webech jsou nejdiskutovanější novinky, tedy co modelářské firmy vydají za další modely.
Řekl bych po dlouhé době je v tomto odvětví velké téma a tak se mu všichni věnují.
Ty, jako insider co všechno ví a všechny zná, tak máš tuhle potřebu uspokojenou jen nám to nesmíš říkat 8-) a tak špekulujem co se do nás vejde.

Nepřekvapuje, ale spíš mě to mrzí. Takhle funguje společnost už dlouho - jakmile se něco objeví v televizi nebo novinách, tak to musí být pravda. Obzvlášť s rozvojem internetu se pak začala objevovat obrovská spousta informací, ve kterých není jednoduché se vyznat. Nejvíc mě na tom mrzí to, že lidé se v těch informacích ani nesnaží vyznat a prostě berou za bernou minci vše, co se objeví.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2017