Kowax Valašská Rally [MČR]

Re: Kowax Valašská Rally [MČR]

Nový příspěvekod Mirek Fric » úte 27.03.2018 16:32

První onboardy z Mediasportu

Pech RZ14 Bystřička 2
phpBB [video]

Vlček RZ11 Hukvaldy 2 (parádní pozice kamery!)
phpBB [video]
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Mirek Fric » stř 28.03.2018 00:01

Objevuje se konečně víc onboardů. Tenhle určitě stojí za to vidět. Noční Lešná v podání Martina Vlčka
phpBB [video]
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Mates » stř 28.03.2018 15:07

Fajn je i Kopáček z první Juřinky

phpBB [video]
https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod Igelkaktus » stř 28.03.2018 15:17

Všimli jste si progresu Wendy? V novém autě, najel 14 km na Shaku, více v tom neseděl a výsledky v jednotlivých RZtách 12, 11, 7, 12, 9, 8, 16( chyba, chtěl už ven do cíle, musel couvat). Dále 10, a potom to začalo. 2 ,10, 5, 4, 6. Takže po 150 Km v autě se vyrovnal první šestce, která má v autě nalítáno přes 1 000 Km. Za mě klobouk dolů a myslím, že má na to, aby potrápil Tarabuse, Černého. :o
Igelkaktus
Rally škola

Nový příspěvekod Mates » stř 28.03.2018 18:43

Taky hodně zajímavý onboard...

phpBB [video]
Mates
S2000

Nový příspěvekod Mates » stř 28.03.2018 18:44

Igelkaktus píše:Všimli jste si progresu Wendy? V novém autě, najel 14 km na Shaku, více v tom neseděl a výsledky v jednotlivých RZtách 12, 11, 7, 12, 9, 8, 16( chyba, chtěl už ven do cíle, musel couvat). Dále 10, a potom to začalo. 2 ,10, 5, 4, 6. Takže po 150 Km v autě se vyrovnal první šestce, která má v autě nalítáno přes 1 000 Km. Za mě klobouk dolů a myslím, že má na to, aby potrápil Tarabuse, Černého. :o

Mě teda zaujal mnohem víc než Mareš. I vzhledem k jeho zdravotnímu stavu opravdu klobouk dolů co předvedl, přitom to byla stále klidná jízda a hlavou, chopil se šance, snad dostane ještě příležitost si do R5 sednout.
Mates
S2000

Nový příspěvekod Mirek Fric » stř 28.03.2018 19:44

Mates píše:Mě teda zaujal mnohem víc než Mareš. I vzhledem k jeho zdravotnímu stavu opravdu klobouk dolů co předvedl, přitom to byla stále klidná jízda a hlavou, chopil se šance, snad dostane ještě příležitost si do R5 sednout.

Já jim fandím oběma, ale nemyslím si, že by jejich situaci šlo za všech okolností porovnávat (byť se to přímo nabízí). Při vší úctě Venda už rozhodně není "mladý a nadějný" jezdec - je mu třicet a má už celkem hodně odjeto. R5 mu ale určitě bude slušet, o tom žádná.

Jinak já věřím, že se ještě letos alespoň od jednoho z nich dočkáme bedny v závodě MČR.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Miloš-V » stř 28.03.2018 20:05

Tady bych si dovolil podotknout, že pro MČR Venda pořád mladý a nadějný být může. Zatím tady máme špičku kolem čtyřicítky, někteří čtyřicítku výrazně překračují, a je pomalu na místě přemýšlet, kdo pojede na špici za pár dalších let, kdo jednou tuhle generaci nahradí. A na tuto otázku lze odpovědět, že třeba Venda, který má 30 let a skvěle našlápnuto. Samozřejmě na výchovu 'mistra světa' (uvozovky mají význam, je to nadsázka) už je v jeho případě pozdě (a i u toho Filipa Mareše to už je hodně hraniční), ale nebylo by určitě od věci myslet ve věci nových jezdců ne jenom na vítěze ERC (a nebo snad nedejbože MS), ale třeba i na oproti tomu tak přízemní věci, jako třeba to, kdo jednou nahradí Pecha...
Miloš-V
N/2

Nový příspěvekod dufs » čtv 29.03.2018 09:08

Moje fotogalerie 37. KOWAX Valašská rally Valmez 2018
Obrázek
dufs
N/1

Nový příspěvekod Mates » čtv 29.03.2018 16:53

Mirek Fric píše:
Já jim fandím oběma, ale nemyslím si, že by jejich situaci šlo za všech okolností porovnávat (byť se to přímo nabízí). Při vší úctě Venda už rozhodně není "mladý a nadějný" jezdec - je mu třicet a má už celkem hodně odjeto. R5 mu ale určitě bude slušet, o tom žádná.

Jinak já věřím, že se ještě letos alespoň od jednoho z nich dočkáme bedny v závodě MČR.

On ten Filip ale taky není o mnoho mladší (necelé 4 roky)...a třeba jen vloni toho najezdil víc v zahraničí než Kopáček za celou kariéru. Možnosti jaké má aktuálně (včetně rad R.Kresty) jsou naprosto nesrovnatelné, stejně jako že Wenda seděl v R5 poprvé až na shaku a pořádně protrpěl předchozí týdny s nemocí. Nerad bych cokoliv srovnával, ale prokázal daleko větší rychlost, Mareš zase vyrovnanost. Jenže to máš jako u Černého, je krásně vyrovnaný, ale ta rychlost na to porážet třeba Ášína tam prostě už nikdy nebude. Kopáček jel na konci soutěže opravdu velmi dobře, Mareš pro mě byl po celou rally hodně nevýrazný. Bylo to učení, beru to a nechci srovnávat, já jen tvrdím, že nám z Mareše roste akorát druhý Černý. Do R5 by se měl posadit někdo o 3-5 let mladší. Problém je, že není moc kdo. Já si stojím za tím, že podporu pro MČR a ERC by měl dostat co nejdřív Kamenec. Vždyť má 23 a teprve vloni absolvoval první sezónu s R2...a jak se mu dařilo? Udělal titul ve třídě 6 v RSS, celkově skončil druhý. Takový pilot by si zasloužil když už nic jiného alespoň podporu AČR pro MČR a ne aby skládal rozpočet závod od závodu...byl to právě Kamenec, který loni dokázal Mareše v Pačejově porazit (na pěti z osmi RZ, i celkově), při první sezóně s R2 vs. Marešovy 4 plnohodnotné sezóny s R2 + několik závodů v zahraničí to myslím není špatná vizitka. Bohužel se obávám, že Matěj dopadne obdobně jako Míra Jakeš. Holt se kluci mimo jiné narodili v nesprávné části ČR a neumí se nikomu pořádně "zavděčit".

PS: Nic proti Filipovi, je to velký dříč, rally je ochotný obětovat opravdu všechno a je tam kde je právem.
Mates
S2000

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2018