phpBB [video]
liposh píše:to vám potvrdí kdokoliv
liposh píše:Tomáši, proč považuješ zveřejnění map ve středu za prkotinu? Říkals, že pak vysvětlíš. Já se přikláním k Matesovi, podle mě je to ...no jak jinak to klasifikovat, než opovrhování diváky? Říkal jsem to tu už před 5 lety a doteď to opakuji. Pokud to čtou nějací pořadatelé, tak se soustřeďte: Na kvalitní naplánování návštěvy rally je potřeba minimálně celý jeden víkend. Možná je tu hodně lidí zvyklých jezdit ve skupinkách ožralů s jedním střízlivým řidičem, kterej ač je doveze kamkoliv, oni už jsou od rána pod parou a je jim to jedno, ale já když plánuju návštěvu rally, tak jsou tam mezi průjezdy návštěvy hradů, zámků, oběd v restauracích apod. ...jsem v tom dobrej, to vám potvrdí kdokoliv, ale potřebuju na to hodně hodin, to mi věřte. A ve všední den, kdy přijdu domů pozdě večer, prostě nemám ani čas ani energii...takže MINIMÁLNĚ 1 CELÝ VÍKEND. Tj. zveřejnění map nejpozději v sobotu ráno.
PLuto píše:Jo, v tomto máš asi pravdu. Když na to koukám důkladněji, tak to mělo být po desetiautových skupinách... Každopádně ty elektra a legendy tam byly naplánované předtím, ale trochu se to protáhlo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků