Rajd Świdnicki 25-27 kwietnia Rajd Nadwiślański 24-25 maja Rajd Polski 13-15 czerwca Valvoline Rajd Małopolski 10-12 lipca Rajd Rzeszowski 7-9 sierpnia Rajd Śląska 19-21 września Rajd Nyski 10-12 października
Google překladač říká následující (ne všichni totiž ovládáme tento podivný jazyk): Rallye Świdnica 25. – 27. dubna Rallye Visla 24. – 25. května Rally Polsko 13.-15. června Valvoline Rally Małopolska 10. – 12. července Rzeszow Rally 7. – 9. srpna Silesia Rally 19. – 21. září Rallye Nysa 10.-12. října
No, já jsem to dával jen v rychlosti přes mobil, když to na mě vyskočilo, že je tam změna termínů. S tím, že to případně přeložím až večer, až se dostanu k počítači. Díky za ušetřenou práci
S překladači je třeba opatrně ... Rajd Wisly je druhá nejstarší polská soutěž a jezdí se u českých (start ve Wisle) či slovenských (start v Istebnem) hranic, letos je součástí jen nižších mistrovství RMP a RPP. Kdežto Rajd Nadwislanski je relativně mladá soutěž (letos 10. ročník, součást nejvyššího mistráku RSMP)) s centrem v Pulawách cca 400 km po proudu řeky Visly.
Jo, ty názvy soutěží se googlu moc nepovedly. Mně šlo ale hlavně o ty termíny. První polovinu roku jsem nějak rozluštil, ale u měsíců, co se jmenujou vřesník a pazderník, jsem fakt vůbec netušil.