Barum Czech Rally Zlín [ERC, MČR] + Star Rally Historic

Re: Barum Czech Rally Zlín [ERC, MČR] + Star Rally Historic

Nový příspěvekod tomastop » pon 29.06.2026 12:33

Ano, myslel jsem to přesně tak, že už za nás (tedy po nějakých 30-40 čtyřkolkách) byl stav cesty hrozný a děsil jsem se toho, že toto budeme muset jet podruhé... a taky tam bylo dost defektů, než se to zrušilo... jinak pasáž samozřejmě nádherná
tomastop
Rally škola

Nový příspěvekod Peperoma » čtv 02.07.2026 21:56

Byla na stole varianta RZ Pohořelice vedená přes pohořelickou ulici Močidla, dále po šotolině kolem rybníka až do Oldřichovic?
Připadá mně sportovně daleko lepší než varianta v Pohořelicích kolem hřiště a po široké hlavní do Oldřichovic.
Díky za odpověď.
Peperoma
N/1

Nový příspěvekod PLuto » sob 04.07.2026 06:13

Peperoma píše:Byla na stole varianta RZ Pohořelice vedená přes pohořelickou ulici Močidla, dále po šotolině kolem rybníka až do Oldřichovic?
Připadá mně sportovně daleko lepší než varianta v Pohořelicích kolem hřiště a po široké hlavní do Oldřichovic.
Díky za odpověď.

Vzhledem k tomu, že hlavním tahákem této zkoušky je divácké místo v Pohořelicích, tak by varianta po té šotolině nedávala moc smysl.
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod motorsport12 » sob 04.07.2026 13:40

Rád bych se ještě zeptal, jaká následky měl UFC zápas, který se odehrál v pátek během SS Zlín na autobusáku.
Doufám, že ten dotyčný “pořadatel” který úplně nesmyslně neložil fanouškovi byl dohledán a potrestán…
Snad letos vše proběhne v pořádku a podobný scénář se už nikdy nebude opakovat.
motorsport12
Rally škola

Předchozí

Zpět na Sezona 2026