Jan Ludvíček: Plán je jasný 4x RSS (Morava, Plzeň, Příbram a Vyškov) Dále účinkují: Lukáš Sedláček, aby si bylo i s kým pokecat MAXÍK, který nás doufám vždy dovede do cíle Martin Klepáč, jakožto team principál
Jak tak sleduju videa z amatérské Winter Rally ve Vizovicích, tak mi to opakovaně připomíná, že se nedivím, proč se původní organizátoři rozhodli již před pár lety Stopu ukončit. A v současném právním státě se divím, že se najdou odvážlivci, kteří se podepíšou pod pořádání podobného "závodu". Protože to hrozí velkým průserem...
Pluto, nezlob se na mne, ale po loňské zpackané Barumce, které jsi byl v rámci organizačního týmu také součástí, bys k tomuto tématu mohl zachovat "mlčeti zlato". Já osobně jsem za znovuzrození "Stopy" velice rád a přeji pořadatelům hodně sil do pořádání takè v dalších letech. Věřím, že mouchy typu informovanost diváků a vypáskování trati, pořadatelé vyladí a Winter rally bude pokračovat ve stejném přátelském duchu podél celé trati, jako tomu bylo letos.
Nemyslím , že to je vyloženě kritika. Spíš takový údiv , že se do toho v dnešní době někdo pustil. Také se přidávám k obdivu nových pořadatel a držím palce do dalších let.