vilemk píše:Startovka pěkná. Akorát mě překvapilo, že tam není Allen.
No, to je taky hodně zvláštní story, povyprávím někdy po Barumce, až se vše uklidní...
vilemk píše:Startovka pěkná. Akorát mě překvapilo, že tam není Allen.

ppa píše:Koukám na posádky, které havarovaly v Polsku a jsou mezi přihlášenými na Barunku. Takže #10 Stříteský, #31 Zielinski, #33 Rahill, #35 Caldwell, #40 Bieńko. To jsou tedy ti, nad jejichž startem visí otazník?

ppa píše:Navzdory pesimistickým prognózám to nevypadá vůbec špatně. Asi si ale můžeme škrtnout Stříteského a Kolčáka
. Petře (Pluto), mluvil jsi o přihlášených posádkách, na které můžeme po Rallye Poland zapomenout. O koho dalšího jde? Díky za info

ppa píše:Dost možná mystifikuji těmi Ludkovicemi, protože na cedulích se píše, že 11.srpna v době od 7:00 do 17:00 je kompletně omezen provoz na úseku z Biskupic na Řetechov.
Pepé píše:No je to ale trochu divné, našel jsem informací , že před Řetechovem je uzavírka kvůli opravě komunikace a má trvat až do listopadu. Tak buď to pojedou jinak nebo je tam nechají projet (ta oprava je snad až před vesnicí) a nebo je to kamufláž - viz neexistujícího retardér pod Hvozdnou cca dva roky zpět.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků