PLuto píše:Fiestu dosud kromě smluvních jezdců (Wilson, Märtin, Hirvonen) netestoval NIKDO. Maximálně se mohli posadit, nenechali je v tom ani svézt...
To rozhodně není pravda, ta je zase trochu jinde, Prokop opravdu ještě netestoval, ale dávno to měl v plánu, testování proběhlo pro zájemce, ktreří složili zálohu, stejně jako mělo proběhnout u Prokopa, ale on byl v té době termínu toho testování mimo Evropu, tak že se ho nemohl zůčastnit, přesto že v rozhovuru před asi měsícem uvedl, že účast má v plánu, ale nevěděl ještě přesně ten termín konání.
Soudě podle komentářů jen málokdo má představu, jak takové jednání = koupě soutěžního speciálu vůbec probíhá. Měl jsi vůbec možnost Fiestu testovat nebo je to drahý zajíc v pytli?
Možnost vyzkoušet sice byla, ale já jsem byl v tu dobu mimo Evropu. Každopádně byla pro ty, kdo už složili první část zálohy…. Takže je pravda, že jsem tím autem necukl ani metr. Má druhá návštěva ale byla s hlavním technikem týmu a s mým osobním poradcem. To auto jsme si velmi detailně prohlédli a můj dojem je, že je to takový malý Focus, ty zkušenosti z WRC jsou patrné v každém detailu. Viděl jsem ho jezdit, mluvil jsem s Mikkem, který je nadšený. Ačkoli je jasné, že konečný účet vystaví až rychlostní zkouška, jsem přesvědčený, že v tom autě jsou obsaženy všechny zkušenosti lidí z centrály M-Sportu (což je opravdu nesmírně působivé místo) a přestože to rozhodnutí bylo dost spontánní, tak Fiesta S2000 zajíc v pytli není.
http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=13005&title=s-martinem-prokopem-pate-pres-devate