od Miloš-V » pát 29.01.2016 16:11
Ok, takhle si představuji věcnou diskusi. Dovolím si reagovat na tvůj příspěvek a konkrétně věci v něm zmíněné. Je to OT, za což se adminům omlouvám a prosím o případné převedení, i když v podstatě se to furt motá kolem výroku MP na adresu VW.
Andreas Mikkelsen jezdí, nijak ho nepřehlížím, spolehlivostí je na tom ale podobně jako Latvala (loni dojel o jeden závod víc, rok před tím též, ale to zase nestíhal rychlostně...).
K tomu výčtu výsledků, na 50. flek jsem nezapomněl. To je to zmíněné odstoupení. Dojetí po superrally mimo body beru jako odstoupení, to i k tomu Meekovi. Ata 5., 6., místa, ano, ta jsem nezmiňoval, mluvil jsem o tebou vzpomenutém posledním půlroce. První polovina loňské sezony byla v Latvalově podání nedobrá, to je fakt. A to je taky to, co ho stojí ve výsledku titul. Přesto to stačí na to odpovídající druhé místo. Druhý zatím není Mikkelsen, protože mu pořád kousek na Latvalu chybí. Uvidíme jak dál.
Ještě tedy zmíním to Monte Carlo, to, že mu nejde, zmiňoval sám, výsledky z téhle soutěže za uplynulá léta mu dávají za pravdu, loni tam byl pravda na bedně, ale to byl jeho životní výsledek v rámci této soutěže, prostě se zadařilo...
P.S.: v principu si pořád myslím, že absencí teamu VW by se nic nevyřešilo, že je to primárně v rukách kvalitní jezdecké sestavy. Ogier je jasný, a to, že i Latvala, je můj názor, za kterým si stojím, ale pro problematiku není až tolik podstatný.