od Haryk » úte 04.08.2009 17:55
Martinův titul nemá srovnání! Triner byl mistrem Evropy pod fabrikou, fáva vyhrávaly jako fabrický auta (obrovsky si toho cením, ale podmínky jsou jiný), jednotlivý úspěchy jezdců byly v jednotlivých soutěžích (taky klobouk dolů, ale sezona je delší). Toto je titul mistra světa, to nemá ani Kopecký (pro mlaďasy doplňuju, že ten starší), Koloc, Bartošové, Hošek, Havel (kurňa, sorry všichni, na který jsem zapomněl). Snad jen Jarda Falta, ale tomu to posránci u nás sebrali a nechali Rusům. Doposud nikdy nikdo v žádným motoristickým sportu nesáhl na mistra světa (Charles Lopré prosím promine). Nikdo, ani Fanánek Šťastnů z Kochánek a ten k tomu měl pekelně blízko. Kašlu na to, že je juniorskej, je to titul a je navíc získanej v soukromejch (prosím nezaměňovat za skromné) podmínkách. Kurnik šopa, lidi radujme se a buďme rádi, že ho máme (Prokopa i titul). Čutálisti by prošlapali kostky na staromáku, kdyby nějaká osmnáctka (nebo jedenadvacítka (nemyslím dívčiny)) vyhrála svěťák a my meditujem, jestli je to dost dobrý. Boha jeho! Je to BOMBA a jsem rád, že ten klučina, co před pár lety bořil na Šumavě chalupy a na Vysočině tátovy zaparkovaný návěsy, mluví stejnou řečí jako já a že jsem se na něj mohl dívat i v dobách, kdy Prokop bylo mnoho jinejch jen křestním jménem vynálezce bleskosvodu.
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!