Martin Prokop

Re: Martin Prokop

Nový příspěvekod vyshi » úte 04.08.2009 09:10

dala by se asi i sezona 96 a tesne druhe misto skodovky v MS F2 (ale to uz nema s prokopem co delat)
no nicmene, podle me to je proste prvni cesky mistr sveta, v rally (potazmo i ve ctyrkolovem motorsportu, ne?)
PROTON nebo SUBARU, stejně půjdu do baru!
vyshi
A/6

Nový příspěvekod Haryk » úte 04.08.2009 17:55

Martinův titul nemá srovnání! Triner byl mistrem Evropy pod fabrikou, fáva vyhrávaly jako fabrický auta (obrovsky si toho cením, ale podmínky jsou jiný), jednotlivý úspěchy jezdců byly v jednotlivých soutěžích (taky klobouk dolů, ale sezona je delší). Toto je titul mistra světa, to nemá ani Kopecký (pro mlaďasy doplňuju, že ten starší), Koloc, Bartošové, Hošek, Havel (kurňa, sorry všichni, na který jsem zapomněl). Snad jen Jarda Falta, ale tomu to posránci u nás sebrali a nechali Rusům. Doposud nikdy nikdo v žádným motoristickým sportu nesáhl na mistra světa (Charles Lopré prosím promine). Nikdo, ani Fanánek Šťastnů z Kochánek a ten k tomu měl pekelně blízko. Kašlu na to, že je juniorskej, je to titul a je navíc získanej v soukromejch (prosím nezaměňovat za skromné) podmínkách. Kurnik šopa, lidi radujme se a buďme rádi, že ho máme (Prokopa i titul). Čutálisti by prošlapali kostky na staromáku, kdyby nějaká osmnáctka (nebo jedenadvacítka (nemyslím dívčiny)) vyhrála svěťák a my meditujem, jestli je to dost dobrý. Boha jeho! Je to BOMBA a jsem rád, že ten klučina, co před pár lety bořil na Šumavě chalupy a na Vysočině tátovy zaparkovaný návěsy, mluví stejnou řečí jako já a že jsem se na něj mohl dívat i v dobách, kdy Prokop bylo mnoho jinejch jen křestním jménem vynálezce bleskosvodu.
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod Mirek Fric » úte 04.08.2009 18:13

Haryk píše:Doposud nikdy nikdo v žádným motoristickým sportu nesáhl na mistra světa.

Roman Michalík je mistr světa v motoristickém sportu, byť se dvěma kolama ;)
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod vyshi » úte 04.08.2009 18:25

ze je to milnik ceskeho motorsportu a martin je momentalne nejuspesnejsi cesky jezdec me opravdu nemusi presvedcovat nikdo :)

no a co ve dvoukolovem motorsportu? vim o enduru a michalikovi a katrinakovi (tehdy jeste csr) jinak se v motokolech moc nevyznam...

mimochodem, co bude znamenat mozny titul kopeckeho v IRC? sice by byl ve vetsi konkurenci a asi narocnejsi, ale jsme zase u toho, IRC je proste druha liga rally :)
PROTON nebo SUBARU, stejně půjdu do baru!
vyshi
A/6

Nový příspěvekod Haryk » úte 04.08.2009 18:39

No jo, máte pravdu ;) dyk já věděl, proč tuto píšu: "kurňa, sorry všichni, na který jsem zapomněl" píšu. Dvě kola jsou malounko mimo můj záběr (kamarádi horolezci mi radili, že minimum jsou tři pevný body a to na motorce nikdy nejni :oops: ). Na věci to nic nemění. Je to fakt naprosto nesrovnatelnej úspěch a bohužel, nedoceněnej. Jinde ve světě (civilizovaným) by neslezl z titulních stran a ani by se bez fotek a videa neuprdnul (fakt mu to nepřeju), tady se musíme vzájemně utvrzovat, že je nad čím mít radost...
Bezpečnost muší bejt, i kdyby měly obratle praskat!
Haryk
N/4

Nový příspěvekod Mirek Fric » úte 04.08.2009 18:50

Nemaluj si tu cizinu tak na růžovo, jinde na světě je to skoro stejné jako tady. Celoplošná média rally zajímá minimálně a JWRC a PWRC už vůbec ne, bohužel. I za hranicemi platí, že rally se do médií dostává především v okamžiku, kdy dojde ke tragédii a jinak víceméně nezájem. Samozřejmě čestné výjimky jsou, ale je jich málo.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Dreky » úte 04.08.2009 19:03

Ha a máte to na Nově !!! reportáž o juniorském titulu i rozhovor s Martinem, ukázka trofeje... normálně rally jen tak v televizi bez tragedie :-D no čumím jak páv
Lama !
Dreky
N/2

Nový příspěvekod Mates » úte 04.08.2009 19:33

Cože?Snad jak Lama,né? :lol: Palič je borec,tenkrát vyhrával na TMce vše,co se dalo...

Pro úplnost tu dávám video ještě z dob,kdy býval Palič nejlepší na světě v enduru,to mě fakt vždycky dostane :

https://www.facebook.com/pg/martinplesnikphotographer
Mates
S2000

Nový příspěvekod PLuto » úte 04.08.2009 21:07

Dreky píše:Ha a máte to na Nově !!! reportáž o juniorském titulu i rozhovor s Martinem, ukázka trofeje... normálně rally jen tak v televizi bez tragedie :-D no čumím jak páv

Bohužel, Česká televize si toho dosud nevšimla, viď...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Plhus » úte 04.08.2009 21:10

Teda Haryk,teď mi mluvíš z duše!!! Nenapsal bych to líp a maximálně souhlasím! Přiznám se,že mi to došlo až v pondělí,dokonce ani na rally servrech to nejak nikdo neprocítil! Tak nějak doufám,že to příjde ještě po Španělsku,až JWRC skončí...
Nicméně velká gratulace klukům!! Bylo by super,kdyby se podařilo ještě nějak pěkně dokončit Barumku a PWRC a bude to super! A snad to Martinovi pomůže do velkého auta! I kdyby měl jezdit za továrnu IRC!
Marek Pléha - rally media
Plhus
S2000

PředchozíDalší

Zpět na Čeští jezdci