PS: Příklady jsem seskládal, jak je paměť dala, aby Pluta nenapadlo, že vybírám jen Moravu

Haryk píše:Pluto, je zveřejnitelná informace o důvodu změny ředitele PRS? Jak se dívají řády na změnu takhle důležité osoby v průběhu soutěže? Díky.
Mirek Fric píše:Přemýšlím nahlas. Jel by v Praze někdo, kdyby se neměřil čas a jelo se třeba na hodnocení od diváků jako historici na Barum rally? Možnost podpořit svého favorita např. rozumně zpoplatněnou SMS by mohla být i divácky přijatelnější forma vstupného (plus přidat třeba nějaké losování o ceny). Asi by se tím o něco snížilo riziko nehod těch, pro které je vyhrát prestižní.
PLuto píše:Dle platných řádů je plně legitimní vyměnit prováděcími ustanoveními kteréhokoliv funknionáře, tedy i ředitele. Důvod změny vím, ale nemohu ho prozradit. Nehledejte za tím žádnou levotu, s nehodou to nemá vůbec nic společného.
Dnes jsem oběhl půlku Řeporyjí kvůliva té malé, problém je trochu s tím,že zde bydlela chvilku,i s maminkou jsou cizinky a tátu tu nemá. Domluvil jsem se s paní ředitelkou školy,do které ta malá chodí,že by se případná sbírka směřovala k nim do školy,protože žáci mezi s sebou už na ní peníze vybrali. Navíc nemaj obě pojištění,takže zřejmě bude potřeba uhradit léčebné výlohy. Večer se ještě sejdu s paní ředitelkou a učitelkou té malé a dotáhnem to nějak do konce,tak pak nějak dáme vědět,co a jak.
Každopádně v úterý je v Řeporyjích ve škole den otevřených dveří,který je směřován jako výstava dětí s tím,že celé je to "sbírka" na tu malou.
Z technických důvodů odpovídám se zpožděním, ale nedá mi to - pokud se jede "volně", jsou míň ve střehu všichni včetně pořadatelů a diváků, takže to stejně jako Milan nevidím jako cestu ke zvýšení bezpečnosti...Mirek Fric píše:Přemýšlím nahlas. Jel by v Praze někdo, kdyby se neměřil čas a jelo se třeba na hodnocení od diváků jako historici na Barum rally? Možnost podpořit svého favorita např. rozumně zpoplatněnou SMS by mohla být i divácky přijatelnější forma vstupného (plus přidat třeba nějaké losování o ceny). Asi by se tím o něco snížilo riziko nehod těch, pro které je vyhrát prestižní.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků