PLuto píše:Podle stránek to vypadá, že se změna týká akorát soudobých aut, historická přejímka zůstává na páteční dopoledne. Že by se přihlásilo tolik historiků, že se bojí velkého návalu na přejímkácj a nestíhání a tak to radši přesunuli?
týká se to i veteránů je to na ofi- stránkách historiků .Přejímky taky ve čtvrtek - jede se MS Klatovy
Prosím tě ještě jsi mi neodpověděl Pluto jak je to s tím harmonogramem . Na ofi . stránkách je servis před startem a pak až JINÍNĚ . Od vás je harmonogram jiný - servis po okruhu ještě tak kdo má pravdu , protože je v tom bordel . ZU tam lžou - vis mapy . přejímky změnily, dovolená jako na MS - posádky od úterka někteří už v pondělí - mechanici od čtvrtka a všichni do nedělě pokud pojedeš , celkem 721km a jen 213 v RZ a ještě v pátek servis - servis 200 km z toho 60 km v RZ , bez servisu to je jeden rallye sprint bude asi jen malý servis benzín , gumy v čase přejezdu , ale na opravy nic . Super rallye bude špatně fungovat - vozidlo musí být nejpozději ve 2 ráno v Janovicích v UP , ale zapoměli , že RZ SE OTVÍRAT NEBUDE , podle harmonogramu to ani nejde , když bude nakládad 0.30 hod. na RZ nabourané, nepojízdné vozidlo ( dojec rozložit vlek natáhnout závoďáka zakurtovat atd. ) tak je tam ani nepustí a proto se posádka nedostane k opravě včas. Klatovy si neuvědimí , že některé posádky potřebují třeba jec jen kvůli sponzorovy druhý den , harmonogram ? Jsem zvědaví kolik posádek pojede v sobotu , to bude podívaná , ale startovní už budou mít doma tak o co jde vlastně . Vypadá , že jen kritizuji , ale tolik závažných nesrovnalostí jsem nazažil na žádném podniku a to závody ještě nezačali .
Re: Mogul Šumava Rally 2008 [MMČR, EC-central]
od
PLuto v Pát 15.02.2008 02:43
Mara napsal:
Základní časový plán Šumavy:
Start: Klatovy (14:30)
RZ 1 Činovský Okruh
servis
RZ 2: Jinín-Přechovice
RZ 3: Drážov-Zálesí
RZ 4: Nuzín-Čkyně
RZ 5: Libotyně-Bořanovice
servis
RZ 6: Jinín-Přechovice
RZ 7: Drážov-Zálesí
RZ 8: Nuzín-Čkyně
RZ 9: Libotyně-Bořanovice
Cíl I. etapy: Janovice (0:33)
Sobota
Start: Janovice (8:00)
RZ 10: Věckovice-Kdyně
RZ 11: Hodousice-Strážov
servis
RZ 12: Kámen-Roupov
přeskupení
RZ 13: Štruncovy sady Plzeň
RZ 14: Roupov-Křenice
servis
RZ 15: Věckovice-Kdyně
RZ 16: Hodousice-Strážov
servis
Cíl: Klatovy
Zmíněný harmonogram není přesný. Pokud mám správné informace, první auto by mělo dokončit úvodní etapu až v 0:52...PLuto