Tak hlásím návrat
RZ2 Bystřička u cíle, levý vracák ve sjezdu: Kresta jiná liga bez debat, jak málo tahá ručku, tak tady, kde ji nepoužíval skoro nikdo, tak on ji použil velmi efektně. Pěkně Valda, Pech, Peták, Orsák, Barvík... Neskutečně Březík a Vančík. Krize např. Mika (alespoň myslím).
RZ4 Bystřička, levé odbočení nad přehradou po příjezdu od Lhoty: Pěkná akce od většiny posádek, docela dost chyb. Krize Arazím (na výjezdu pletl vánočky), Tarabus hodiny a tak 20-30 vteřin nestartoval, Chvojka na brzdách se stočil opačně a musel se otáčet, Landa podobně, ale na správnou stranu, jen se zastavil. Peták o kousek níže efektní ohňostroj od lyžiny pod motorem.
Servis: Valoušek měl na RZ5 defekt levé zadní pneu a hlavně měl asi od vylomeného zubu velkou díru do zadního diferenciálu a vyteklý olej. Výměna se stihla. Michalíkovi chyběl podběh a asi zázrakem ujel skoro dvě RZ na naseklém ráfku a gumě, aniž by ušla. Dreky hlásil, že se pokusili "zabít" Krba a že je pak tahal z příkopu Plhus a spol a Pavel Kacerovský boudu s Jakubcem (tímto Pavla, zdravím, utekl moc rychle).
RZ6 Trúba, mostek s rychou levou a kopacím horizontem pod hradem: Pořadatelsky tragédie. Nevím, která z verzí o zrušení je správná, ale přímo si to o něj říkalo. Nevypáskováno, pořadatelé bez vest a bez zájmu řešit diváky stojící přesně na ráně, navíc tak jeden na půl kilometru, no hrůza.
RZ8 Odry, serpentýny do kopce nad Odrami: Bylo vidět, že Kresta asi lépe obul, nejblíže mu byl Běhálek, ale jak dopadl o kousek dál... Arazím a Votava defekty předních gum. Beltowski jel velmi divně, strašně trhaně.
RZ9 Trúba, totéž, co první průjezd: Situace o chlup lepší, ale k bezpečnému zajištění dost chybělo. Zde za zmínku rozhodně stojí bezmozkový průjezd Pletky, bohužel si asi přímo říkal o havárii, to bylo hodně přes limit. Tochu krize Štajf, kterému to uklouzlo na bordelu od Pecha. To mě taky zaujalo, Pech to tam řezal skoro celým autem mimo a na trať vyhazoval hodně bordelu. Za Krestou tam nebylo v podstatě nic.
Podtrženo sečteno, pěkné závody. Valoušek jel na oko velmi klidně, přiznávám, že mě to překvapilo. Velká škoda toho defektu na Odrách. Ten druhý flek si jednoznačně zasloužil. Peták se sžívá s 207 moc pěkně, místy jel trochu opatrněji, ale stejně dobré. Orsák pořádný kalup. Kresta profesorsky, zejména na brzdy chodí neskutečně pozdě. A musím říct, že jsem moc mile překvapený Citroeny C2R2. Jen houšť těhle autíček, jedou super a je na ně moc pěkné pokoukání. Hezky taky Sedláček, jehož ex-tovární Clio jede mnohem lépe než Vaňáčovo. Tlusťák ať se na mě nezlobí, ale je to prostě bída.
Jinak Mikulaštíkovo Subaru mělo doslova brutální zvuk, škoda, že po instalaci správné řídící jednotky o něj asi přijde.