Valašská Rally 2008 [MMČR]

Re: Valašská Rally 2008 [MMČR]

Nový příspěvekod PLuto » sob 29.03.2008 22:13

emil píše:Myslím, že velmi povedená soutěž. Velká gratulace Krestovi za vynikající výkon. Ukázal, že u nás za normálních okolností u nás na něj nikdo nemá. Škoda Valdy, když jede hlavou, dokáže sekundovat Pechovi a je jen škoda, že neodjede celý šampionát. Pěkné výkony i Orsáka a Petáka.

Pokud by se podařilo sehnat finance, tak by celý šampionát odjet mohl...
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » sob 29.03.2008 22:44

Karbonyl píše:Kromě posádek soutěžících o body jsme před pátečním úpéčkem vyzpovídali i Silvu Mikuláštíka. Povídání o jeho nové Impreze najdete

TADY :)

Bych k tomu doplnil ještě dva obrázky od Romana Kašpárka:

ObrázekObrázek
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Mirek Fric » sob 29.03.2008 23:03

Tak hlásím návrat :)

RZ2 Bystřička u cíle, levý vracák ve sjezdu: Kresta jiná liga bez debat, jak málo tahá ručku, tak tady, kde ji nepoužíval skoro nikdo, tak on ji použil velmi efektně. Pěkně Valda, Pech, Peták, Orsák, Barvík... Neskutečně Březík a Vančík. Krize např. Mika (alespoň myslím).

RZ4 Bystřička, levé odbočení nad přehradou po příjezdu od Lhoty: Pěkná akce od většiny posádek, docela dost chyb. Krize Arazím (na výjezdu pletl vánočky), Tarabus hodiny a tak 20-30 vteřin nestartoval, Chvojka na brzdách se stočil opačně a musel se otáčet, Landa podobně, ale na správnou stranu, jen se zastavil. Peták o kousek níže efektní ohňostroj od lyžiny pod motorem.

Servis: Valoušek měl na RZ5 defekt levé zadní pneu a hlavně měl asi od vylomeného zubu velkou díru do zadního diferenciálu a vyteklý olej. Výměna se stihla. Michalíkovi chyběl podběh a asi zázrakem ujel skoro dvě RZ na naseklém ráfku a gumě, aniž by ušla. Dreky hlásil, že se pokusili "zabít" Krba a že je pak tahal z příkopu Plhus a spol a Pavel Kacerovský boudu s Jakubcem (tímto Pavla, zdravím, utekl moc rychle).

RZ6 Trúba, mostek s rychou levou a kopacím horizontem pod hradem: Pořadatelsky tragédie. Nevím, která z verzí o zrušení je správná, ale přímo si to o něj říkalo. Nevypáskováno, pořadatelé bez vest a bez zájmu řešit diváky stojící přesně na ráně, navíc tak jeden na půl kilometru, no hrůza.

RZ8 Odry, serpentýny do kopce nad Odrami: Bylo vidět, že Kresta asi lépe obul, nejblíže mu byl Běhálek, ale jak dopadl o kousek dál... Arazím a Votava defekty předních gum. Beltowski jel velmi divně, strašně trhaně.

RZ9 Trúba, totéž, co první průjezd: Situace o chlup lepší, ale k bezpečnému zajištění dost chybělo. Zde za zmínku rozhodně stojí bezmozkový průjezd Pletky, bohužel si asi přímo říkal o havárii, to bylo hodně přes limit. Tochu krize Štajf, kterému to uklouzlo na bordelu od Pecha. To mě taky zaujalo, Pech to tam řezal skoro celým autem mimo a na trať vyhazoval hodně bordelu. Za Krestou tam nebylo v podstatě nic.

Podtrženo sečteno, pěkné závody. Valoušek jel na oko velmi klidně, přiznávám, že mě to překvapilo. Velká škoda toho defektu na Odrách. Ten druhý flek si jednoznačně zasloužil. Peták se sžívá s 207 moc pěkně, místy jel trochu opatrněji, ale stejně dobré. Orsák pořádný kalup. Kresta profesorsky, zejména na brzdy chodí neskutečně pozdě. A musím říct, že jsem moc mile překvapený Citroeny C2R2. Jen houšť těhle autíček, jedou super a je na ně moc pěkné pokoukání. Hezky taky Sedláček, jehož ex-tovární Clio jede mnohem lépe než Vaňáčovo. Tlusťák ať se na mě nezlobí, ale je to prostě bída.

Jinak Mikulaštíkovo Subaru mělo doslova brutální zvuk, škoda, že po instalaci správné řídící jednotky o něj asi přijde.
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Acom » sob 29.03.2008 23:06

Tak mili zlati, co napsat k valassce?
V patek lehce nuda ale v sobotu pekny sport.
Kresta - bez komentare jede jiny level.
Pech - takovy nejaky jalovy, nevyrazny vykon.
Valousek - TOP design auta! A jeste lepsi vykon, pokud bude pokracovat ve stylu jaky jel valasku tak jen dobre. Skoda problemu, pro mne je moralne druhy nejlepsi na valassce.
Pekne vykony:
Orsak, Petak, Triner, Sedlacek, Slehofer, Mira Brezik - tomu by sluselo lepsi naradi.
Trosicku mne prekvapil Stajf - nechci napsat ze negativne ale necekal jsem ze ho pojede Triner.
Za ostudu bych oznacil vykon Tlustaka, na to jake ma auto tak sotva porazil vyborne jedouciho Slehofera. Asi dobre vi proc se schova v mistrovstvi evropy.
ZA fantasticky pocin povazuju vitezstvi Miry Brezika na RZ 2 kde si porazil vsechny dvoukolky.
jojo, pořád se něco děje...
Ich liebe grüne Atomenergie
Acom
N/2

Nový příspěvekod PLuto » sob 29.03.2008 23:08

Firla se vydal při Valašce na návštěvu jednoho z domů podél rychlostní zkoušky:

Obrázek

Celá fotogalerie
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod PLuto » sob 29.03.2008 23:36

A ještě jedna verze:

Obrázek
PLuto
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Mirek Fric » ned 30.03.2008 00:27

Méně známé Valdovy rekvizity...
Defekt na konci RZ5:
Obrázek
Zničený zadní diferenciál na RZ5:
Obrázek
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod Karbonyl » ned 30.03.2008 00:40

Mirek Fric píše:Zde za zmínku rozhodně stojí bezmozkový průjezd Pletky, bohužel si asi přímo říkal o havárii, to bylo hodně přes limit.
Šak si říkal a dočkal se... Bavil jsem se s Pavlem Dohnalem, který dnes startoval za Pletkou, a prý tu ránu viděl sice z několika set metrů, ale i tak bylo patrné, že si C2 betelně zalítala luftem.
Karbonyl
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

Nový příspěvekod krb » ned 30.03.2008 09:46

Mirek Fric píše:Dreky hlásil, že se pokusili "zabít" Krba

mě ne! Dreky kecá :D udělali atentát na nowiho já byl na druhé straně zatáčky ;)
Naposledy upravil krb dne ned 30.03.2008 14:03, celkově upraveno 1
krb
N/2

Nový příspěvekod Mirek Fric » ned 30.03.2008 12:08

Firla crash na videu:
Mirek Fric
www.AutoSport.CZ
www.AutoSport.CZ

PředchozíDalší

Zpět na Sezona 2008