Sebova rána zvenku ... hezky se kutálel, ale byla klika, že do volnýho prostranství a nic mu nestálo v cestě ... (klikněte na Jatka ... je to hned v první minutě) http://www.katsomo.fi/?progId=15922
M-Sport podává protest, jehož cílem je odmazání části ztráty Henninga po Superally s odůvodněním, že šlo o nezaviněnou nehodu. Podle mínění týmu nebyl Henning nikým varován, že v cestě stojí Sordův vůz a při pokusu se mu na poslední chvíli vyhnout došlo k havárii.
Petter zítra nenastoupí. Táhnout spodek po kamení 30 kilometrů auto nevydželo. Je příliš poškozené. Petter řekl, že ho potřebují opravit na Polsko a že další poškození za 1-2 body nestojí.
Neměl jsem za ty poslední dva dny moc času to sledovat, ale před chvílí jsem kouknul na sestřih na Eurosportu a čuměl jsem jak puk. Tak šílený den si v MS už hodně dlouho nepamatuju(třeba mi to někdo vyvrátí). Je mi líto Pettera, držel se skvěle.
Jinak Lambrosovy problémy nejspíš vyřešeny ... problém byla elektronika motoru ... vyměněno společně s ostatníma elektro dílama na motoru, který pracovaly normálně ... takže zejtra snad boj o první místo ... v Řecku už je teď oslavovanej ...