Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo neví, zda se ještě budou dodatečně opravovat tzv. „Regnerovy sloupky“ Včera jsem si projel RZ Pindula a na mnohých místech už nejsou. Jinak na vjezdu do soukromé části RZ je informace o monitoringu kvůli černým tréninkům. Co se týká samotné trati týden před startem, tak je to klasika. Úvodní úsek je hodně polátaný a uskákaný, směrem k Pindule se zlepšuje. Místy je taková ta zlínská šotolina a díky dešťům i vlhkost. Škoda retardy před skokem na Pindule. Podle mě to dost zabije velice hodnotný úsek, ale jestli pořadatelé jinak nedokážou zajistit skok, tak se to dá pochopit. Navíc jestli bude až dole za mostem, tak se to nahoru ještě docela rozjede.
to radim emil: vzhledem k počasí Mira na neinovovaném Puntu zkoušel jízdu na mokru. Konkrétně michelin X pirelli. Pak se pokazila převodovka. Není to ale nic vážného.
PS: chtěl bych poděkovat za perfektní informační (Pluto, Mirek, ...) servis před vydaným seznamem přihlášených. Člověk se nemusel brodit příspěvky školáků na jiných fórech. Dík