Ohlasy jezdců před startem do 2. etapy:
Roman Kresta: „5. RZ mi nesedla, jeli jsme jí pomalu. Uvidíme, jak to půjde dnes.“
Václav Pech: „Se včerejškem jsem spokojený. Ruka hodně bolí, na přejezdu musím mít ortézu, ale na RZ ji musím sundat, protože bych neměl cit na řízení.“
Pavel Valoušek: „Musíme si hlavně hlídat Tarabuse, který je velice rychlý.“
Jaromír Tarabus: „Budeme se snažit jet od začátku naplno a hlavně si ohlídat ty za námi.“
Josef Peták: „RZ 5 jsem včera nějak vypustil. Poznal jsem to hlavně když mě v půlce RZ předjel Tarabus, pak už jsem jel stejně rychle jako on. Asi bych jako závodní chrti potřeboval nějakého vodiče před sebou.“
Jaroslav Orsák: „Utržené kolo jsme v servisu spravili, vyměnili jsme spoustu dílů. Spálená ruka je OK, nejsem z cukru.“
Vojtěch Štajf: „Problém s elektronickým plynem se nám nepodařilo odstranit, mechanik si s tím neví moc rady.“
Milan Liška: (s montážním klíčem v ruce) „Musíme vyměnit volant, blbne nám na něm jedno čidlo, takže to povolím již na cestě do servisu, abychom vše stihli.“
Marcel Tuček: „Špatně jsem se vyspal. Po šesté nás vzbudil poplach v kasinu hotelu Gomel.“