1) Souhlas. Jenže tato věta vůbec neřeší případ, když vozidlo do ČK vjede předčasně. Pouze říká, že do ČK můžeš beztrestně vjet ve své minutě nebo v jedné předcházející. Nic víc.vrci píše:1)
30.2.8. Posádka nepodléhá žádné PENALIZACI za předčasný příjezd, V J E D E -li vozidlo do oblasti kontroly v ideální kontrolní minutě nebo v minutě předcházející. - to pro mě znamená, že vozidlo projede kolem panelu začátek kontroly - souhlas?
2) Nesouhlas. Filozofie aktuálních řádů je, že "co není dovoleno, je zakázáno", v duchu čehož se domnívám, že v bodě 30.2.8. je popsán pouze správný případ procedury (do ČK vjedu včas a nedostanu pentli). O opačném (špatném) postupu tam není nic, tato situace je řešena až bodem 30.2.12. Podle mě nelze platnost řádů zkoumat automatickou negací, která navíc v tomto konkrétním případě je, jak napsal Tomáš, sama o sobě nesmylem.vrci píše:2)
No a opak toho, že když nepodléhá penalizaci pokud vjede ve své idální minutě nebo předcházející,
logicky musí být, že pokud vjede do kontroly v jiný čas, v našem případě o 1minutu a cca 8 s před předcházející minutou ideálního času, tak P O D L É H Á penalizaci - souhlas?
3) Nesouhlas v návaznosti na předchozí nesouhlas. Vjezd do zóny ČK není to samé co příjezd do ČK, za vjezd nelze paušálně udělovat penalizace. Ty se dávají na základě okamžiku předání výkazu časoměřiči a ne předčasného vjezdu za ceduli (bod 30.2.10).vrci píše:3)
Jediná penalizace za předčasný příjezd je minuta za minutu i započatou! Tzn. 1min 8 s = 2 min trestné - souhlas?
4)vrci píše:Najdi mi, kde se píše něco o napomenutí nebo jiném řešení konkrétně za předčasný vjezd do oblasti kontroly - konkrétně jaký článek propozic, sportovních řádů nebo v čem jiném.
5) Výsledky jsou pouze neoficiální právě kvůli těmto věcem, řeší se pentle, různé překlepy atd., navíc mnohé případy se řeší až per huba poté, co posádky dojedou do cíle nebo se prostě dostaví tam, kam mají. Výsledky na netu jsou pouze informativní a nelze se na ně v takové váze spoléhat. Podobně jako Tomáš chápu, že vás to nakrklo, a taky mě překvapilo, že vám o tom nikdo nedal oficiálně vědět.vrci píše:A hlavní problém pořád zůstává ten, že si myslím není možné dát takovou informaci jezdcům a pak ji zrušit. To je to, co mi vadí! Ota
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků