Melmisek píše:Me hlavne prijde, ze Trneny jezdi daleko lepe s Evo IX nez s Fabii... A nejsem jediny, kdo toto tvrdi. Proste obcas clovek neco nepochopi a ja nechapu jeho ucast s WRC, je to muj nazor... Kdyz by jel s Evo, tak by tn rozdil na kohokoliv byl mensi, nez s WRC... At ho teda nesrovnavam s Romanem...
Jo souhlasim, ze s Evem mu to jde lip...a dela mi jenom radost...
Nicmene podle me je zakopanej pes asi tady nekde...
Fabie je jeho, a podle toho s ni musi jezdit. Kdyz ji rozvesi jen proto ze chtel vyhrat o 2 minuty pred druhym, tak co se stane? Auto bude stat kdo vi jak dlouho na dilne a nebude vydelavat. Coz je problem, protoze se nejak musi splacet (dneska je treba uz splaceny, ale kdyz ji poridil z Anglie, tak to bylo na splatky a na dlouho). Dalsi vec je, ze dneska neni sranda to auto opravit. Nahradnich dilu povazlive ubyva a podle toho se k autu musi chovat. Treba sehnat karoserii je dneska naprosto nemozny.
Taky sam Trneny loni rikal, ze zatimco ostatni porad obouvaji novy gumy, oni ne...
A kdo vi jak je to s pojistkou auta...hele tohle sam nevim, ale nedavno me celkem prekvapilo, ze Emil nema Imprezu pojistenou a sam rikal, ze podle toho musi jezdit. Kdyz da ranu, tak to treba bude znamenat konec kariery.
Ja rikam, ze neni dulezity jet rychle, ale vyhrat.