od PLuto » pát 31.07.2009 13:16
Ohlasy po RZ 5 ve strucnosti:
Rossetti: Loni jsem tu zajel nejlepsi soutez v celem roce. Ani letos to neni spatne, ale je strasne vedro, coz je problematicke hlavne pro pneumatiky.
Basso: Jedeme velice rychle, jsme spokojeni. Vime, ze nase auto je na tomto povrchu velice dobre, potrebujeme ale zapracovat na sotolinove verzi i na asfaltech, ktere jsou vic uskakane jako je Belgie nebo Barum.
Solowow: Vsechno jde dobre, horko mi nevadi, tady je to tak vzdycky stejne. Uzivame si to.
Magalhaes: Nejsem moc spokojeny, auto je hodne nedotacive. V minulem servisu jsme se s tim pokouseli neco udelat, ale zatim se to nepovedlo vyresit.
Meeke: Jsem tady poprve, s tratema na takto hladkem asfaltu nemam prilis zkusenosti. Snazime se pri druhych prujezdech zrychlovat. Soutez je ale jeste dlouha.
Vouilloz: Jsme zatim spokojeni, dari se nam. Giandomenico ale leti famozne.
Guy Wilks: Pred soutezi jsme na tomto povrchu testoval jen pul dne, to je strasne malo. Navic nemam prilis zkusenosti s temito tratemi i povrchem, takze vpodstate se tu ucime jak ja, tak i auto. Zadne vetsi problemy s autem nebyly, jen drobnosti.
Fontana: Bojujeme se Solowowem o druhou pricku v ERC, ale nejsme moc spokojeni. Jsme tu jedini ze spicky, kdo jede na pneumatikach Pirelli, kterym takto obrovske vedro nesvedci.
Cavigioli: Oproti predchozim soutezim jsem tentokrat spokojeny, dari se nam zajizdet slusne casy, auto se ovlada skvele.